發新話題

【西貢區 & 離島區】: 報到處

引用:
原帖由 郭躍 於 2009-1-6 14:43 發表

哈哈 , 要預約喎. 我下午入去, 五點六點吃飯, 吃完走人喎.
哈哈 , 我行程都一樣喎. 我下午入去, 五點六點吃飯, 吃完走人喎.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-6 15:38 發表

哈哈 , 我行程都一樣喎. 我下午入去, 五點六點吃飯, 吃完走人喎.
真的嗎?  沒跟你同我一條船的.

乒乓大帥.......唔通你地...........是..........

日本叔叔.......會不會是性關.......

引用:
原帖由 郭躍 於 2009-1-6 15:42 發表

真的嗎?  沒跟你同我一條船的.
我行蹤飄忽, 隨緣啦.
(不過通常都是節日才回去)
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-1-6 15:41 發表
東涌Nelson打波依家都有同我o地打,長洲日直板 Nelson我都見遇,有機會大家約埋切磋liness" />
長洲都有打日直板?   Nelson我就未見過喇...
我都打日直, 要會一會佢先得啊
(介紹我識, 得唔得呀)

Nelson成日番工,要預約喎.
旦他十分喜歡打波.
應該沒問題.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-6 15:47 發表

長洲都有打日直板?   Nelson我就未見過喇...
我都打日直, 要會一會佢先得啊
(介紹我識, 得唔得呀)
車, 我個係日直啦, 又唔見你同我打, 衰到死.  嬲死你.

引用:
原帖由 郭躍 於 2009-1-6 15:56 發表

車, 我個係日直啦, 又唔見你同我打, 衰到死.  嬲死你.
妳出車, 我出船..哈哈
妳貴為工商盃亞軍, 我點夠妳打呀.
(幾時得閒指教下我呀~~ )

引用:
原帖由 yip22kwai 於 2009-1-6 15:55 發表
Nelson成日番工,要預約喎.
旦他十分喜歡打波.
應該沒問題.
好..約好就通知我啦.

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-1-6 15:57 發表
離島區選拔賽phantasy同日直Nelson打時我見過,不過我諗佢多數係長州打波
phantasy 係東涌.  超高手.  賽果應該phantasy順利進級啦.
其實今年的離島區賽, 因為唔0岩地方. 唔方便去.
下年應該輪到長洲..我一定會打!   (我記得我好似係十幾年前的亞軍啊)

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-6 15:58 發表

妳出車, 我出船..哈哈
妳貴為工商盃亞軍, 我點夠妳打呀.
(幾時得閒指教下我呀~~ )
你係未玩野呀, 你係到嚮晒朵. 係未想死呀, 殺你滅口, 加插死你 , 問你死未?

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-6 15:58 發表

好..約好就通知我啦.
不見不散, 即見即散.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-6 16:01 發表

phantasy 係東涌.  超高手.  賽果應該phantasy順利進級啦.
其實今年的離島區賽, 因為唔0岩地方. 唔方便去.
下年應該輪到長洲..我一定會打!   (我記得我好似係十幾年前的亞軍啊)
me 2. 那天我撞沙田比賽.

引用:
原帖由 yip22kwai 於 2009-1-6 12:13 發表
月哥是長洲人
我小時侯係長洲打波, 東灣青年中心係主場, 依家娘家仍然在長洲.

我有兩個舊波友依家仲係長洲打波(一個係早前俾我帶返佢出山的 ), 唔知佢地係咪打緊郭躣妹講果個呢?

引用:
原帖由 郭躍 於 2009-1-6 14:50 發表

我們長洲人都有球會的.

http://hk.myblog.yahoo.com/ccttc2003
原來 4/1 有比賽, 早知去睇波啦, 果日係長洲.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-1-7 00:19 發表
我有兩個舊波友依家仲係長洲打波(一個係早前俾我帶返佢出山的 ), 唔知佢地係咪打緊郭躣妹講果個呢?
唔係好明喎? 你係邊個, 我識嗎? 可否pm給我.

樂哥.......... 定..............琪哥
我識嗎...........

引用:
原帖由 郭躍 於 2009-1-7 08:55 發表

唔係好明喎? 你係邊個, 我識嗎? 可否pm給我.
你上次上乒工廠同你打過波

發新話題