發新話題

【西貢區 & 離島區】: 報到處

welcoe you Mr Wong X Chuen

報到先...

welcome  Allen & 雞仔 !
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

泉哥....我係阿倫呀~~~

橫打泉
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我叫阿祥^^
tel:9580 45xx
多多指教!^^

( 唔好在網上留電話 如有事可pm  
From Beckhamcc )

引用:
原帖由 狂沖 於 2008-4-17 20:53 發表
我叫阿祥^^
tel:9580 45xx
多多指教!^^
歡迎!!!liness" />

嘩 happy仔仔 好肥仔呀!

我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-4-18 14:08 發表
嘩 happy仔仔 好肥仔呀!
幾時到你整番件?

thank you so much Fung Fung KWOK
香港乒乓網

報到 (東涌)

東涌就搵 phantasy 啦...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-15 11:13 發表
東涌就搵 phantasy 啦...
等我下次見到佢問佢手電先!

引用:
原帖由 pingpongho 於 2008-7-29 00:30 發表
我都係東涌
Welcome... 幾時一齊打波!

有兩個東涌人相遇了
香港乒乓網

引用:
原帖由 pingpongho 於 2008-7-30 16:49 發表
東堤灣畔會所逢星期二,五都有波打,往客30非住客60一個月,時間8pm-10pm3張檯,都幾抵玩
咁抵,有D興趣,咩水平架!! 不過等我問問城大練波D時間先!!

tak53788報到

亞俊
報到
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

郭躍, 我係長洲人, 星期六回長洲多, 有機約我打波吧!

發新話題