58 123
發新話題

恭喜偉裕日直天王大隻佬丁組出線

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-5 14:08 發表

如果係傑哥, 你係何文田見過la. 不過未打過. 有機會星期三晚黎偉裕玩下牙
這位傑哥, 年紀30-40左右是嗎?  我諗我有印象.  
如果係佢, 我估阿bond輸波是正常的..嘻嘻
星期三偉裕, 多謝邀請.  我有空一定去.  上次都已好耐喇.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-5 14:12 發表

這位傑哥, 年紀30-40左右是嗎?  我諗我有印象.  
如果係佢, 我估阿bond輸波是正常的..嘻嘻
星期三偉裕, 多謝邀請.  我有空一定去.  上次都已好耐喇.liness" />
Yes ar. 不過傑哥其實怕怕地長膠, 如果用反膠同佢打, 分數....

傑哥好似唔係用老金wor, 我記得好似係用Cyber Express, 不過用Bryce Speed 就係真既...又係拜神式開波..

如果真係傑哥仔...我都同佢打過...d開波難接到冇朋友, 接到出(木台)又俾佢拉爆

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-5 14:16 發表

Yes ar. 不過傑哥其實怕怕地長膠, 如果用反膠同佢打, 分數....
就睇下我 擋唔擋得住佢板 爆沖喇....
一係擋到, 一係轉身執波..哈哈(廢話一句...哈哈)
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-5 01:23 發表

大隻佬 = 陳x焜? 咁佢緊係贏左uncles鍾la. 賽果都好正常ar.
傑哥 = 胡xx 咁傑哥出唔出到線呢?
Uncles鍾 順利進入64強 ar

引用:
原帖由 wonfat 於 2009-1-5 16:26 發表

Uncles鍾 順利進入64強 ar liness" />
勁! 恭喜uncle.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-5 15:25 發表

就睇下我 擋唔擋得住佢板 爆沖喇....
一係擋到, 一係轉身執波..哈哈(廢話一句...哈哈)
我覺得你應該可以制到他的, 但擋唔擋得住佢板爆沖就另一件事

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-5 14:16 發表

完場握手, 我話"好爆" , 佢話佢都好怕我塊長膠, 尤其是第二盤, 打到佢都好脅

引用:
原帖由 hungcj 於 2009-1-5 19:25 發表
hello, everyone

好久沒打波啦,各位好ㄚ!

聽聞大隻佬開戰得勝,專程來恭賀!

真希望有機會再與各位打波啦!!!

Happy new year!

Shawn!
你是台灣駐港工作那個?!

恭喜大隻佬丁組出線 我就出局了.                                      

傑哥,係你贏Bond的嗎?長膠那位!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 hungcj 於 2009-1-5 22:55 發表
hello, everyone

好久沒打波啦,各位好ㄚ!

聽聞大隻佬開戰得勝,專程來恭賀!

真希望有機會再與各位打波啦!!!

Happy new year!

Shawn!
welcome back, Shawn!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

回復 56# 的帖子

叫我呀傑,是羸了呀Bond,可惜在對下一位球手輸了.

引用:
原帖由 kit 於 2009-1-5 23:25 發表
叫我呀傑,是羸了呀Bond,可惜在對下一位球手輸了.
聽聞之後的對手是橫板的, 對嗎?  你咁勁都入唔到複賽, 丁組愈來愈難打 , 我唸要有乙組水平先有機會(係有機會, 唔係一定) 入到複賽

so gd wo.....

cheers for the coming match.

恭喜恭喜

呢期大隻佬好紅呢,看來他要多謝沽爺仔和Garfield了...哈哈

恭喜恭喜,大隻佬.
沖爆超

58 123
發新話題