發新話題

恭喜偉裕日直天王大隻佬丁組出線

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-1-5 00:51 發表
講我牙......liness" />
講到明講你牙,金牌臨場指導

继續送他一程(冠軍之路)

傑哥又係丁丁? 今日打? 丁丁真係高手如雲.

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-5 01:03 發表
傑哥又係丁丁? 今日打? 丁丁真係高手如雲.
佢應該今日早上打,除左阿傑,大隻佬,阿Kiu,阿yip和阿盤都有打

阿盤昨天已出了線,順道恭喜埋阿盤出線呢

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-1-5 01:11 發表

佢應該今日早上打,除左阿傑,大隻佬,阿Kiu,阿yip和阿盤都有打

阿盤昨天已出了線,順道恭喜埋阿盤出線呢
大隻佬 = 陳x焜? 咁佢緊係贏左uncles鍾la. 賽果都好正常ar.
傑哥 = 胡xx 咁傑哥出唔出到線呢?

恭喜恭喜!  

大隻佬大隻佬我地支持你!

見你地打得咁開心,我都想打, but 11/1 撞哂期, 無得打...  

勁呀大隻佬!!

我11號都要加油

恭喜

引用:
原帖由 bond 於 2009-1-5 00:35 發表

好耐沒有同大隻佬交手了.....不過偉裕不只得大隻佬用日直吧, 我對那位應該比大隻佬強很多, 打法是Oscar 的加強版, 事後在場觀戰的球友話, 其實我根本有能力勝的, 應該像第二盤咁多用長膠迫他反手, 唉! 忘記了直板 ...

支持大隻佬 , 好爆呀!

恭喜呀...大隻佬!!!  好波!!
KEEP 住呀!  支持你
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

勁啊,大隻佬!!!
祝你再下幾城呢^^

大隻佬好野    恭喜

大隻佬一向都好波, 我同打打親都輸
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

大隻佬好野,勁呀!!!

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-5 00:47 發表

傑哥?日直爆沖高手, 側身好快, 打佢反手作用唔大.
我第二盤用長膠壓佢反手再轉反貼爆佢, 有點作用的, 但8:7 領先時, 材判竟然話我反用發球抛得唔夠16cm, 失分, 之前爆失一球機會球又失分.......第三盤, 竟然沒有按第二盤的公式去打, 結果被衝到滿地找球

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-1-5 00:59 發表

我估佢講緊傑哥
佢用的器材很有貴氣, 市價$2,500 以上的紅牌老金, 配Bryce speed, 成塊板差不多要$3,000,

發球是下蹲式(第一盤頭兩分用反貼試下佢, 嘩! 原來係重下旋, 以我經驗, 下蹲式多是側上旋), 有時會中高抛發球

引用:
原帖由 bond 於 2009-1-5 13:54 發表

佢用的器材很有貴氣, 市價$2,500 以上的紅牌老金, 配Bryce speed, 成塊板差不多要$3,000,

發球是下蹲式(第一盤頭兩分用反貼試下佢, 嘩! 原來係重下旋, 以我經驗, 下蹲式多是側上旋), 有時會中高抛發球
對手姓 胡 嗎?
我都打日直, 好想切磋下.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-5 14:04 發表

對手姓 胡 嗎?
我都打日直, 好想切磋下.liness" />
如果係傑哥, 你係何文田見過la. 不過未打過. 有機會星期三晚黎偉裕玩下牙

發新話題