發新話題

好黑仔的一晚

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 s0013068 於 2009-1-5 00:53 發表

部分時段有 情節, 兒童不宜觀看
部分時段有 情節,十八歲以下不可以觀看!

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-1-5 00:55 發表

多得你地1個叫亞吹. ..1個叫亞水. .係度傻傻咁等 ...真係少見. ..兩個男仔口吻1樣. .
.5通你地交往左好奈 你兩個重似情人多d
係度傻傻咁等! 男,女主角出場啦!

引用:
原帖由 s0013068 於 2009-1-5 00:58 發表

等完la~
邊夠你兩個似
k叫亞吹, 7叫亞水
亞吹+亞水=情侶
夠押韻
k叫情,7叫侶 合理........

引用:
原帖由 7Jack7 於 2009-1-5 00:47 發表

咁使5使頒個最佳主角獎俾佢地兩個ar
哥哥你重味出場!

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-1-5 10:40 AM 發表
早日康復liness" />
等妳返來球場liness" />
多謝關心! 我會好快返球場再同你打過
好彩重有有心人關心我ga傷勢 果個.......s+c就.........

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-1-5 10:56 發表

多謝關心! 我會好快返球場再同你打過
好彩重有有心人關心我ga傷勢 果個.......s+c就.........
我都好關心妳! 今日傷口好佐D味呀! 無把法啦! 又人開始"心照"! 不過睇情況 有下文!

引用:
原帖由 ChungChung 於 2009-1-5 11:06 AM 發表
我都好關心妳! 今日傷口好佐D味呀! 無把法啦! 又人開始"心照"! 不過睇情況 有下文!
係ar..關心我比你地玩得開5開心嗎 玩到咁大 人地會誤會嫁

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-1-5 11:40 發表

係ar..關心我比你地玩得開5開心嗎 玩到咁大 人地會誤會嫁
我對天發誓! 我真係好關心妳! 睇下妳鬧我幾有"中氣"! 正明妳身體好得幾快! 祝妳早日康復!

引用:
原帖由 ChungChung 於 2009-1-4 21:15 發表
我今日同妳通電話,先知道妳大件事,祝妳早日康復!不要怒氣和不要害怕,D衰人嚇下妳沒有料到,妳下次唔好一個人或兩個女仔出街,如果有須要的話打電話給我,我第一時間出來陪妳!知唔知道!唔世客氣嫁!做男仔一定要保護女仔, ...
別有用心??........
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

回復 126# 的帖子

真係好多謝你兩位另有心思ga關心

引用:
原帖由 s0013068 於 2009-1-5 13:23 發表

我對天發誓! 我真係好關心妳!x2
祝妳早日康復!
睇下啦! 我們幾關心妳! kk妳好番我一定約妳出來打乒乓球,我至多讓妳5分啦!好嗎?

回復 128# 的帖子

讓咁少....讓够10分la 等我攞1分埋尾

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-1-5 14:05 發表
讓咁少....讓够10分la 等我攞1分埋尾
讓妳10分,不如我比妳嬴啦!妳同人講妳嬴佐我!

引用:
原帖由 s0013068 於 2009-1-5 14:10 發表

我都打
不過我好廢
依兄弟放佐學呀!要買你打!

早日康復
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

引用:
原帖由 s0013068 於 2009-1-5 16:40 發表

放佐學la
買你打?
唔明
一時錯手寫錯字! 是要你參加同我們一齊打球! 兄弟!

引用:
原帖由 s0013068 於 2009-1-5 18:20 發表

好啊
lose緊
指導下我
不要客氣! 大家玩下啦! 不過最緊要是我們計劃下點玩男,女主角ar~

引用:
原帖由 s0013068 於 2009-1-5 18:30 發表

好!
幾時?
不過我比緊女主角鬧到死下死下! 但我不怕強權,只求大家開心! Ye~Ye~

引用:
原帖由 s0013068 於 2009-1-5 19:23 發表

不怕強權!
萬歲!
幾時打?
我考緊試要兩個星期! 又要等我地女主角傷口好番先! 我多數星期日去乒工廠打波! 有緣相見,兄弟!

發新話題
最近訪問的版塊