發新話題

【九龍城月賽】: 1月12日 (星期一) 8:00-11:00pm 何文田體育館

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-1-13 00:23 發表

係呀,若果唔係我未必過到PL,就算ka lun都應該係輸無力同我週旋。
Ka Lun係比你塊海夫轉到暈左唧

恭喜得獎者

46, 要同亞mao講番俾人放飛機喎

係啦, 等我小組又打小一場

恭喜 james & 各位得獎人仕

今日有幸同冠亞軍兩位高手過招, 實在好開心,
特別係JAMES哥, 真係好強, 希望下次有機會再打過...

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-13 00:38 發表

不材比汝趙左幾鑊啦
好似最後個場係你卓我喎

其實今日啲人個個都好鬼強,我睇度度都係打得好接近。我自問就贏都係有少少好彩。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-1-13 00:43 發表
其實今日啲人個個都好鬼強,我睇度度都係打得好接近。我自問就贏都係有少少好彩。
你都好強呀...下次我要再覆卓...

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-13 00:44 發表

好似打到第五局 仲要狂刁時果隻, 咁都叫卓 .... 咁小組粒仔哥大勝 贏吾果d 叫做炒啦
係你未熱夠身之麻
你睇下我同你最後個場就知啦

今日阿Kwok真係超水準, 輸俾你, 正常的
下次練好d~ 睇下可唔可以拉近d...
最遺憾的是無同乒粒仔過招....

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-1-13 00:46 發表

係你未熱夠身之麻
你睇下我同你最後個場就知啦
下次要指教下myron仔. 因為佢仲耍考試, 所以冇同你打番埸便雞咁腳走了, sor

我無落場打, 不過有黎, 睇到今日個個都好勁, 完全係高手過招
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-13 00:44 發表

好似打到第五局 仲要狂刁時果隻, 咁都叫卓 .... 咁小組粒仔哥大勝 贏吾果d 叫做炒啦
你D屈機發球, 連長膠都投哂降la

發新話題