發新話題

【乒匯球局】: 1月8日 (星期四) 7:00-10:00pm 順利村體育館

好耐無過黎玩喇,如果唔嫌我仲係咁渣,我又 JOIN
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-3 00:00 發表
冇問題....
你有冇練發球呢??liness" />
無呀, 最後先練, 不過我無開失咁多 ... 依家十一分裡面, 開失兩球度喇, 亦無咁 "JE" 擋
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-1-3 00:38 發表

我又要同你打
不過讓5分
太陽之子讓我地每人 5 分, 跟住我同你車輪戰佢, 隨時有機會贏到佢

PS. 去過幾次乒匯, 都好似一球都未同佢打過喎

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-1-3 15:50 發表

話明車輪...我一個人黎做唔黎
要合作
日本叔叔好有興趣 ...

今日有幸同 wocuonimade 提前係乒工廠較量. 星期四再打過.

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-1-5 00:51 發表

jack哥咁勁
星期四要讓6分先同你打
重勁過太陽仔>.<
我都無贏過你 (都未打完), 太陽我完全唔夠打, 我依家有太多窿, 未練返, 踫上中/高手即死
依家出黎打波, 通常 D 球局都係三局二勝, 好難練返波 ... 進度好慢

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-2 14:21 發表
順利村體育館地下活動室
晚上7時至10時

五張枱

歡迎所有網友來交流 !!
各球友可以以月費或訪客之形式參加。

月費:每位球友$90/月
           學生每位$60/月

訪客:每位球友$30/晚

1Dicky ...
點解有兩個名既, 唔好要我比兩份錢喎

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-1-5 17:47 發表

撈.....未黎過
所以你都未知太陽之子有幾堅

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-1-5 22:23 發表

打過啦 係九公
輸2:1
你地九工出黎?

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-1-5 22:39 發表

太陽舉辦網聚
上次打是很久以前的事了
原來你係指九龍公園呀 ~~

引用:
原帖由 Tam校長 於 2009-1-6 14:36 發表
輸多羸少個隻,你地係球會怕你地會悶
不過都不致於滴滴仔
1/8 號我都黎, 小弟三個多月前都係打緊滴滴仔, 依家屎得黎都係不致於打滴滴仔.
不過你過到黎我同你打下滴滴仔喇, 都係慢慢打好 D

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-1-6 16:01 發表
可唔可以打快速滴滴仔
到時你比人車輪緊喎, 仲得閑同我地打快速滴滴仔咩?

引用:
原帖由 Myron 於 2009-1-6 14:33 發表

叔叔, 到時唔好蝦細佬仔呀 最好讓myron 6分, 我同你打水liness" />
Myron 仔 "後生可畏", 日本叔叔小心小心

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-1-7 23:57 發表

畏既定義係咩?
你同 Myron 仔打下咪知囉, 同佢打過咁多次, 我一場波都未贏過佢

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-8 10:08 發表
太陽仔好d...
太陽 DEE DEE 仲好喎, 如果有人咁叫你, 包保無人知你同日本叔叔年齡相若

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2009-1-8 11:52 發表
太陽大我幾年
應該叫太陽哥哥......
死囉, 咁計落, 最老咪我囉

發新話題
最近訪問的版塊