29 12
發新話題

FULL[周一灣仔球局] 7月29日 (星期一) 8-11pm灣仔駱克道體育館

FULL[周一灣仔球局] 7月29日 (星期一) 8-11pm灣仔駱克道體育館

[周一灣仔球局] 7月29日 (星期一) 8-11pm灣仔駱克道體育館

不實施皇制,打二上二落,賽前練習 不超過兩分鐘.就算無人輪檯都要自動自覺(俾人話就無意思)
每位收費三十元
供應 新塑料球 紅双喜(D40+) 或 雙魚(V40+)3星球
請注意:有事來唔到如退出球局要早一日24小時内通知,否則需收費,若人唔到又無通知,就當你放飛机。沒有合理解釋會列入黑名單
連續三次報名後再取消,之後報名一律列入waiting list 到當日如有吉位再補上。

1.Tam校長
2.Zhou
3.Gwong
4.kangxi
5.發哥
6.文哥
7.辛巴
8.yip22kwai
9.Gwong2.0
10.sensofai
11.belcher168
12.Pascual
13.wave
14.mikiche
15.karl
16.karlwin
17.ching
18.sprite2
19.ivo
20.Eric
21.bb88
22.Dixon
23.darthtony
24.新手上路

FULL

Join please

Oscar join please

JOIN ME , TKS!

updated

join, please.

updated

為什么後面的人先加,不是先到先得的吗???

( 不接受我參加 , 我只好徹回申請 , 謝謝 ! )

引用:
原帖由 LFL20888 於 2019-7-15 18:50 發表
為什么後面的人先加,不是先到先得的吗???

( 不接受我參加 , 我只好徹回申請 , 謝謝 ! )
閣下分別在13/6, 18/7 球局報左名之後再取消。
既然大家都咁忙冇謂浪費大家時間。多謝賞面

updated

updated

Join please
小小卡比

updated

Waiting please

updated

Tam校長,唔好意思。因為7月29 而家係waiting list, 未知有無得打住。而見到隔離新post有位,所以希望withdraw呢到,然後再參加其他。 純粹係因為29,30拎左假,想搵個地方打波relax下。又唔想好似上次等到最後一日都係不幸無位,其他又已經full哂。

如果有任何得罪既地方,請多多包涵。

另外,8月5星期一我confirm係會黎嫁,請不要remove我

謝謝。
補充: 麻煩到Tam校長 真係唔好意思。我絕對明白搞手既難處。

小小卡比

引用:
原帖由 kelvintable 於 2019-7-23 12:47 發表
Tam校長,唔好意思。因為7月29 而家係waiting list, 未知有無得打住。而見到隔離新post有位,所以希望withdraw呢到,然後再參加其他。 純粹係因為29,30拎左假,想搵個地方打波relax下。又唔想好似上次等到最後一日都係不幸無 ...
noted

多謝校長。
小小卡比

Join Please. Thx!

updated

29 12
發新話題