32 12
發新話題

【觀塘寶達村球局】: 日日有局 (星期一至星期日) 9:00am-11:00pm 寶達村 (兩張木檯)

現在來輕鬆一下先
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-13 21:30 發表
現在來輕鬆一下先
尋晚收到你既短信時我已睡了,

今朝睇反電話先知你來打波..............sorry 未能招呼你
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

因為遲d唔駛做,以後我會多d黎打波

兩張乒乓球台響觀塘寶達村邊忽

達翠樓地下................歡迎來臨指教

各位手癢也可以來打...................

全年免費..............

全年無休..............

最新乒器...........................................

我來過打唔知你地見唔見到我我係帶住紫色隱形眼鏡..你地打ball都幾勁我覺得
dicky

引用:
原帖由 Happy仔 於 2008-5-14 16:26 發表
因為遲d唔駛做,以後我會多d黎打波
我地會手起刀落............剎到你血肉模糊

引用:
原帖由 小過童 於 2008-8-11 13:42 發表

我地會手起刀落............剎到你血肉模糊
人肉叉燒包!

依期仲有無得打呀? 我住附近, 行過去就得, 係咪 8:00PM - 11:00PM WALK-IN 就得?

究竟依家仲有無? 請問詳細位置係邊呀?

引用:
原帖由 offsive 於 2008-11-17 00:24 發表
達翠樓地下(九龍觀塘秀茂坪寶達村) 係
晚9-11  全年無休  全年free
防風裝置...好似一次打風 無左
e家都無咩人打..
如果安裝左防風膠..會多好多人尼打波
謝謝, "無咩人打", 咪會黎到得自己同自己打?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

由於防風膠被一次打風吹爛左,故現在該處打唔到波啦

但最新消息系熱心波友兼街坊 張太 已收集各路英雄聯名簽署去信官塘區議員

表達該處情況,希望盡快有回複啦!以後又可以晚晚爆硼啦

註 : 最重要系我唔洗周圍去搵波打

32 12
發新話題