23 12
發新話題

【一分拍賣】Timo Boll ALC

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動

【一分拍賣】Timo Boll ALC

二手拍賣Timo Boll ALC
1分開始(最多可使用論壇 50% 積分)
新舊如圖, 每次叫價不限
7月14號 23:59完結(若完結前有人BID,自動增加24小時)
完結 BID 后必須留論壇網名以便扣分
沒有足夠積分也可以用現金代替 $1 = 10分
勝出后請留順豐站地址寄到付(約$15元運費)
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

拍賣只在 facebook 香港乒乓網二手買賣群組進行

香港乒乓網

我而家先知有買賣群組.

呢次掂啊
10000分

多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

support
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

好想要, 但係冇分
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 q9450 於 2019-7-4 15:48 發表
呢次掂啊
10000分
點解可以咁高分
香港乒乓網

原來群組是有,但無人買賣。而因為有很多人不懂用論壇 upload 相片功能
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2019-7-4 16:13 發表

點解可以咁高分
每日累積...點點滴滴...好似R版大,乒版大,鷹眼兄..等等....默默支持論壇....

以上幾位應該每人派一枝...以作鼓勵... 講笑...

95分夠嗎?

Hody

回復 4# q9450 的帖子

我出20000分.....如果我有咁多分

我晒冷......,都輸1分。

引用:
原帖由 KKFan 於 2019-7-4 17:57 發表
我出20000分.....如果我有咁多分
我冇20000

搵R兄借五萬去投,易借易還,唔俾錢中介。

最多出50%

這里很多吹水皇
香港乒乓網

facebook 裡結標日係7月14日,
但帖裡的結標日係7月12日,
請管理員大哥更正一下。
謝謝。

更正了。
香港乒乓網

23 12
發新話題