34 12
發新話題

【狂龍乒聚】: 聖誕乒乓同歡聚 ─ 結果及相片

【狂龍乒聚】: 聖誕乒乓同歡聚 ─ 結果及相片

冠軍飛馬
亞軍老餅隊
季軍  傲龍四海
第四名乒乓天地
第五名天龍百步
第六名狂龍十八
其餘名次 (不分先後)Miracle
存在主義
泓大龍行
本帖最近評分記錄
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

冠軍 飛馬 :-

亞軍 老餅隊   :-

季軍   傲龍四海    :-

唔好意思,我想知d禮物係咩黎

弓起各隊得獎隊伍,
可惜今日打吾到老餅隊,..

Merry X'mas to all and see U all in 2009!!!

引用:
原帖由 old-cake 於 26-12-2008 21:54 發表
弓起各隊得獎隊伍,
可惜今日打吾到老餅隊,..
元旦迷可以發揮你 d 老餅神功

今次對啲老餅都算有交代啦,攞個第2。若果好彩少少,例如以3:1贏飛馬,咁計起細分嚟真係第1都有可能。

多謝主辦單位,今日真係打到甩脾!
小過童,俾返對腳我……

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-12-26 22:16 發表
今次都算有交代啦,攞個第2。若果好彩少少,例如以3:1贏飛馬,咁計起細分嚟真係第1都有可能。
有你D打不死的戰意,我好用信心..

無錯!真係要打到計細分.......

我想知冠、亞冠既禮物係咩黎架?
今日訂左幾多張台?

上面啲相都睇到啦,季軍係四筒波,亞軍係四對襪(我好鐘意呢份禮「襪」,因為啲襪洗唔切),冠軍係四條運動毛巾。

引用:
原帖由 logtincom 於 26-12-2008 22:21 發表
我想知冠、亞冠既禮物係咩黎架?
今日訂左幾多張台?
運動大毛巾及nike 勿。
six tables and 5 hours for all!!

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-12-26 22:20 發表

有你D打不死的戰意,我好用信心..
今日幾位老餅都打得好好。尤其小過童,變咗「小標童」,請咗師公蔣彭龍上身呀。

Agree!!!!!

【狂龍乒聚】之<聖誕乒乓同歡聚 ─ 結果及相片>

Many thanks to bd_fan and James007 for spending so much effort in organizing this competition today and other helpers who have also contributed to this successful event.

恭喜各得獎者

34 12
發新話題
最近訪問的版塊