發新話題

大家X' mas有咩做??

大家X' mas有咩做??

我無咩野做ja,
大家有咩做呢??
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

打波+做功課

打左成日波

約「bye人」打波

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-12-25 20:10 發表
我今朝打左一個鐘波, 打10am~ then一路在家中做織女~ 冇飯食啊~ 一陣煮個辛辣麵食..OK, 加隻蛋 XD
好似咁妻涼咁嘅

溫書....

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-12-25 22:08 發表

死啦, 我又餓了... 咦可能最後都會食麵, 哈哈~
小心變肥哦!!

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-12-25 23:01 發表
brian,

我一個星期打6日波... 食乜都得啦~ 哈哈~
一個 WEEK 打 6 日波, 好 ENVY, 讀緊書既學生先得 ~~ 我地最多打六, 日波
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

回復 18# 的帖子

打咁多波
應該唔會變肥

我呢兩日都無打過波 ,,日日都出左街玩 ,,好開心

回復 23# 的帖子

吔你唔怕影響學業咩

下午打球! !晚上飲飲食食品

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-12-25 23:01 發表
brian,

我一個星期打6日波... 食乜都得啦~ 哈哈~
唔好以為打6日ball就唔會肥ar!!
take care!!

聖誕節交換禮物!

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-12-28 15:42 發表

hey~ 我話食乜都得姐~ 唔等於我真係乜都食丫嘛~ 哈哈~ 不過食野會冇壓力囉~ 唔洗怕咁多~ ^^
食野令你無壓力咁食野~~

引用:
原帖由 brian1115 於 2008-12-28 19:28 發表

食野令你無壓力咁食野~~
照計意思係唔係怕肥, 可以狂食!

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2008-12-29 14:33 發表
做愛做的事情e.g. 打機 打波
幸福的人.......

發新話題