發新話題

搵球友練波 太子 - 美孚

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

搵球友練波 太子 - 美孚

本人之前曾打乒乓球大約4年,現想搵人練下波,年青中青均可,如有興趣就聯絡我

"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 vr1717 於 2019-3-31 09:25 PM 發表
Thanks.

引用:
原帖由 Armonia 於 2019-3-31 22:03 發表

Thanks.
pm 唔到你, 不如你 pm 我
(乒乓潮文>濃縮版<)

interesting
please contact me
whattapp  61820235
ling

引用:
原帖由 Armonia 於 2019-3-31 06:36 PM 發表
本人有基本水準,想搵人練下波,年青中青均可,如有興趣就聯絡我
  Ever joined any competition?
長期輕傷。已退隱!可能要學吓捉棋了

引用:
原帖由 Armonia 於 2019-3-31 06:36 PM 發表
本人有基本水準,想搵人練下波,年青中青均可,如有興趣就聯絡我
  Penholder?
長期輕傷。已退隱!可能要學吓捉棋了

引用:
原帖由 vr1717 於 2019-4-1 02:03 PM 發表

pm 唔到你, 不如你 pm 我
唔好意思, 我用戶權所限都PM唔到

引用:
原帖由 明福俠 於 2019-4-1 02:04 PM 發表
liness" /> pm

引用:
原帖由 HAN_Shou_Haku 於 2019-4-1 03:24 PM 發表

Ever joined any competition?
冇啊

回復 1# Armonia 的帖子

太子 , I am ok  , whats app pls 55797214

引用:
原帖由 Armonia 於 2019-4-1 21:09 發表

你又pm 唔到, 人地又pm 唔到你
又唔冇contact, 點約?
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 vr1717 於 2019-4-3 10:26 AM 發表

你又pm 唔到, 人地又pm 唔到你
又唔冇contact, 點約?
依家可以PM到了, thank you

哥街球馆,差不多丁组水平,正反手弧旋球,征长期球友一起练球
本人现在城大读PhD, 基本每日都有空打球,希望找基本功好的球友一起在歌和老街球馆练球打球,(本人学生所以订场有优惠)
欢迎 pm

我也有興趣,本人有基本功,太子區,如符合要求,可PM我,謝謝。

有意,請PM
THANKS!

發新話題