57 123
發新話題

【成績公佈】: 聖誕杯青少年乒乓球錦標賽2008

haha,唔緊要啦,買定飛,費事同人爭啦

引用:
原帖由 ChungChung 於 2008-12-24 01:07 AM 發表
男,女主角都未到齊! 點解要收入場費呢?
喂~你真係驚我唔死 吹埋我個份 好易比人誤會ar
你咪係男主角 chung 哥

我又幫手
依次真係一個秘密行動WOR
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

一於就等我收埋入場費果個啦
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

引用:
原帖由 littlepig123 於 2008-12-24 00:28 發表
八強... 希望下次打好d啦=]
八強好好架喇,
你收到個獎牌未?

引用:
原帖由 威利多 於 2008-12-24 08:47 AM 發表
我又幫手
依次真係一個秘密行動WOR
你地真係好野 玩到咁有密契 點够你地玩

回復 50# 的帖子

練好d波吧..將來香港靠你

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-24 10:58 AM 發表

汝都好野 , 小組都出到線 , 好勁 liness" />
唔係我勁 係有少少運姐

特別報告: 有無人負責望遠鏡/相機?哈哈.........

chungchung加左本人msn未?
[email protected]

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-12-24 01:02 PM 發表
chungchung加左本人msn未?
[email protected]
咦...咦...logtincom 原來對chung chung 咁有興趣
唔怪得知玩埋我一份la
chung哥睇下我對你幾好 一帶你出現就好多人對你好
唔好再玩我la

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-24 13:08 發表

咦...咦...logtincom 原來對chung chung 咁有興趣
唔怪得知玩埋我一份la
chung哥睇下我對你幾好 一帶你出現就好多人對你好
唔好再玩我la
好唔玩妳! 我地轉移玩7哥哥,你地妳嗎?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-24 10:58 發表

汝都好野 , 小組都出到線 , 好勁 liness" />
我都出到線

引用:
原帖由 s0013068 於 2008-12-25 08:37 PM 發表

我會.....點可能o甘勁
你吹水咁勁. ....打波都可以咁勁

logtin 我想問我對威利多個場唔係1;2咩,點解個度寫係0;2?
本帖最近評分記錄

good,太好了...

57 123
發新話題