21 12
發新話題

BUTTERFLY 張本智和ALC

BUTTERFLY 張本智和ALC

張本4月出,Viscaria ST又係4月出。

箭靶板

~超級榮譽~

引用:
原帖由 SSPSK 於 2019-2-25 13:46 發表
張本4月出,Viscaria ST又係4月出。
金翅破產了

我睇唔到……我睇唔到……
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

好可惜,黃鎮庭打到咁前,BTY都唔幫佢出塊板。
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 q9450 於 2019-2-25 14:47 發表
我睇唔到……我睇唔到……
https://www.youtube.com/watch?v=Leg4NJdu7qo

引用:
原帖由 青見人 於 25-2-2019 03:14 PM 發表
好可惜,黃鎮庭打到咁前,BTY都唔幫佢出塊板。
所謂英雄遲暮,黃鎮廷成30歲幫佢出塊板賣得幾多年?

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2019-2-25 15:39 發表

https://www.youtube.com/watch?v=Leg4NJdu7qo

你好毒...仲比條片過人地睇添..... (呢D又係網上欺凌既一種.... )

呢塊板面大少少,貼舊膠會露底!

不過少一個買板理由係好事!

新Viscaria加價五百亦係好事,起碼可以止痕。

新vis仲出理直板

搶錢行動...

引用:
原帖由 q9450 於 2019-2-25 16:20 發表

你好毒...仲比條片過人地睇添..... (呢D又係網上欺凌既一種.... )

引用:
原帖由 SSPSK 於 2019-2-26 11:17 發表
新Viscaria加價五百亦係好事,起碼可以止痕。
根本就系止癮
出生一張紙,開始一輩子;
畢業一張紙,奮鬥一輩子;
婚姻一張紙,折磨一輩子;
做官一張紙,鬥爭一輩子;
金錢一張紙,辛苦一輩子;
榮譽一張紙,虛名一輩子;
看病一張紙,痛苦一輩子;
悼詞一張紙,了結一輩子;
消化這些紙,明白一輩子;
忘了這些紙,快樂一輩子!

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2019-3-3 11:33 發表

根本就系止癮
未必架,橫板用家快d買黎試下。

塊新viscaria同舊款一模一樣但無啦啦加五百點講都係唔妥

引用:
原帖由 SSPSK 於 2019-3-3 16:28 發表
塊新viscaria同舊款一模一樣但無啦啦加五百點講都係唔妥
ST ST ST 賣點...

21 12
發新話題