發新話題

明天有無球局

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

明天有無球局

聽日 (12/21) 下午有無局 OR 有無人開局?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

明天冬至
無局

明天哥街有私人比賽ar. 由12時打到6時. 晚上做冬

我今晚做左喇, 岩岩食完飯
聽朝打完, 諗住下午打多 ROUND 嘛, 要加操

我知呀, 哥街乒工廠內部賽
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2008-12-20 19:57 發表
我今晚做左喇, 岩岩食完飯 liness" />
聽朝打完, 諗住下午打多 ROUND 嘛, 要加操

我知呀, 哥街乒工廠內部賽
仲有乒友既聖誕皇者盃呢.

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-20 19:59 發表

仲有乒友既聖誕皇者盃呢.
頭先睇過, 有兩個賽事, 哥街都仲有空枱

Myron 有無打乒總單項賽呀?

有ar. 不過撞正考試, 唔知打吾打

jack兄下午4-6何文田體育館得嗎?

引用:
原帖由 david 於 2008-12-20 23:59 發表
jack兄下午4-6何文田體育館得嗎?
何文田 4-6 無枱喎, FULL 晒喇

jack兄花園街呢?界限街有冇呀?

晚上可以嗎? 9 - 11

bartender你開口我實來啦jack你來嗎?

引用:
原帖由 david 於 2008-12-21 00:37 發表
bartender你開口我實來啦jack你來嗎?
To David:
9-11 太晏了, 4-6 就OK, 今日下就哥街都仲有枱, 你可唔可以睇下 BOOK 唔 BOOK 到呀?

SORRY呀jack兄因為我收工係3點半趕唔切啦

引用:
原帖由 david 於 2008-12-21 00:56 發表
SORRY呀jack兄因為我收工係3點半趕唔切啦
咁下次喇 ... 我睇埋火武忍者都去訓喇

唔好意思, 我尋日訓左之後, 今朝一起身就出左去, 岩岩返到黎先睇到你回我.
下次有機會打過

發新話題