發新話題

【工聯會】工聯會比賽

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-28 14:04 發表
哎也!! 仲話去支持國明趙梁建宗添!!! 死啦! 今晚要開會呀!!!! 頂!!
唔知長膠王子可唔可以o趙低梁生呢

最新消息, 因為防守王無到, 所以王子失守了 2:3
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-28 23:07 發表
最新消息, 因為防守王無到, 所以王子失守了 2:3
哎! 我都支持王子架

仲有一個弱點, 若球証是女仔 (當然是講靚女) 瑋大人又會打個七折
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-28 23:15 發表
仲有一個弱點, 若球証是女仔 (當然是講靚女) 瑋大人又會打個七折
反對貓兄講法,瑋大人若果撞到靚女,佢會用佢最sm一面殘暴對手,表演自我獸性!

我同意!
你都幾了解瑋大人喎!
引用:
原帖由 carfielddog 於 2008-7-29 00:03 發表

反對貓兄講法,瑋大人若果撞到靚女,佢會用佢最sm一面殘暴對手,表演自我獸性!

31組 :

馬+樂首名,岑x賢以次名

32組 :

梁x宗首名,王x明次名

oldcake 亦次名出線!!!!!!!!!!!!!!!! 再度恭喜!!!!!!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 28-7-2008 06:14 PM 發表
\

原來瑋大人的 弱點......怕滴死 及 賴網..liness" />
我都叫左你唔好同人講

回復 11# 的帖子

都係正路賽果!!!! 國明都無問題啦!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 28-7-2008 11:15 PM 發表
呢個當然要睇係邊個啦!
唔係個個對我都有用

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-29 10:12 發表

王子 head 住 兩局  ...... 跟住四圍望 王兄 點解冇黎支持下既 ........ 最後拉失左好多球波 2:3完場  ...... 雖然如此 , 兩個都打得超勁 .... liness" />
我噚日六點已經打左電話比佢 , 叫佢努力打爆梁Sir!! 佢一早都知我唔到啦! 唔好玩野!!!

信唔信下次見你時炒你........................三支啤酒丫拿!!

引用:
原帖由 carfielddog 於 29-7-2008 12:03 AM 發表

無錯啦,果日我打第二場,好彩有瑤瑤同一名靚女係度,
令到我獸性大發,結果係好下風的情況,將防兄個波友KO左

如果防兄去...國明一定唔會輸. 因為只要屎波王企係度, 已經可以嚇到 忠忠 三魂不見七魄
香港乒乓網

引用:
原帖由 女學神 於 29-7-2008 12:10 AM 發表
我同意!
你都幾了解瑋大人喎!

果日就係你無幫我尖叫,所以令我輸波

引用:
原帖由 44_66 於 29-7-2008 10:14 AM 發表

哈哈哈 ..... 咁就屎喇 ......... 工聯會 d 球証全部係 呀叔黎架 .....
所以我準備左幾張16R的相帶去

瑋大人我這兩天秘密苦練 滴死神功...希望對你果日可以發揮出來
香港乒乓網

可唔可以叫pun讓我7分
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

發新話題