發新話題

回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

我不會走線

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。6 O& `6 ^/ Z/ L6 B
係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
明白什麼都總有限期

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈 . u% x# w; G! A" K' a
. D: L; K1 q  P. I
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表   u7 d% p4 L, Z2 R, \% G2 T- p7 E& A
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表 5 ~8 I! p  D6 ]
自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
$ I+ a) m0 [  v) o2 j

! Z7 b2 j( J' I$ s( s8 Z6 p你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表
) c: J; O2 ?, S, V% R6 [/ v# o, o8 ~: M; C$ a1 J

2 [$ ^( R, _  T) R0 R+ k2 q你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
# e8 g7 J. _* d
真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..
, ~5 D) C5 D) C* o近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去.. ; C$ g( h" {0 a' f: {
+ R' r6 o/ N/ [
等我呀...我一定會再上黎嫁..好快

我想問下有冇對賽表????

放便走線

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表
! E* [/ R; J! t6 H3 hmaybe vs 瑋仔 again
. B6 q  K% |: p- [: H1 {) H你最近先ko我3:0# M- I/ ~- x2 H# f
你唔洗怕啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表 - c0 I) ], ]+ m9 Z

1 h  `  U8 [2 ?+ Z5 `) \# @& j+ x, U5 B0 J: t) }7 _. l" M
靚靚咀 貢堅
1 s8 b( g1 b% H" e. W
係呀,因為我最近玩緊器材
- v' x" a6 `1 `9 N6 B- g6 y; V$ s/ |準備7/1

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表
) M+ i+ s2 x; h) O- R) o  n
" \+ q: Q! \# f8 ?+ O! F+ S) @% V2 ^9 B4 E/ {7 Q
噢 ...... 渣油呀 瑋哥
5 F( y" O3 Q" g5 U6 k, ?8 C
星期二,食龍大典你來唔來呀

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表 7 Q$ N2 g: [5 t* H. N
5 u) P. H1 f4 z. @7 `
! [& e7 s1 Y- G& Y9 ~' ?
問問老實爺酸
3 u: _3 ^3 I1 w
有心一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表
3 G, D% y6 w, ]/ e, H
6 {1 D$ ?# Q5 e$ A$ U; x到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
" d! S1 _& Z8 @4 U7 z
好似好難為,咁難為就唔好做啦!

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表   T' N* c! x1 A

8 u) D1 P5 [3 C3 p% q% W" j3 u3 F好似好難為,咁難為就唔好做啦!
# w; w0 _2 _, Z5 T& F6 h
今日同off+試過塊板,超好打

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我諗當日最精彩一定是
" m  @% K( B# ?/ Y
* |& W7 E3 O* I瑋仔 vs Kiu Bo Bo8 h$ ]) S: \. s# s- w- X

# [5 D7 ?% u4 a' @' I1 L0 j兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題
最近訪問的版塊