發新話題

;菜生;請收回長膠言論

吓???????

引用:
原帖由 小閒 於 2012-6-22 08:36 PM 發表
閃兄會唔會係一場5會來呀.....又或者老菜可能食飯飲大左亂講你當他說真呀......我代他向你陪罪!
出只他口,入在5個人耳

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-6-22 23:23 發表

出只他口,入在5個人耳
大男人來的.....你唔好咁少氣la......

引用:
原帖由 乒乓人 於 2012-6-22 06:44 PM 發表

每星期都有偉論………
不是偉論我也不是偉人

他反手打什麼膠您都知道,563,0.5海綿,紅色
563半長膠,中間還唔見了幾粒,削過嚟既波,邪都唔媽都認得
講到打長膠的人,分文不值 不吐不快

~超級榮譽~

菜生不是糖生, 不能說過便算
<-->
.

引用:
原帖由 小閒 於 2012-6-22 11:34 PM 發表
大男人來的.....你唔好咁少氣la......
所以車頭昨晚沒有到 少氣過我

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-6-22 23:47 發表

所以車頭昨晚沒有到 少氣過我
原來問題出於再此處!
; 真相終於明白了.....我亦不再多講了!哈哈哈哈

回復 28# 的帖子

我現在打長膠不知幾受歡迎

大學生追住我削比佢拉,今晚都一樣
佢地講拉得多長膠,拉反膠好容易拉
搞到我今晚腳仔都軟哂

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-6-22 23:43 發表

不是偉論我也不是偉人

他反手打什麼膠您都知道,563,0.5海綿,紅色
563半長膠,中間還唔見了幾粒,削過嚟既波,邪都唔媽都認得
講到打長膠的人,分文不值 不吐不快
563應該係生膠不算半長膠!
個人覺得打削球嘅黑星係長膠,因為長膠最能進攻係對方打出下旋球時,調節唔黎隨時打到媽媽聲!
算啦!打球都係解悶尋樂健身心嗟,何必攪到依家冇哂朋友呢?知己難求,波友更難球!寬人嚴己最重要,邊度輸咪由邊度再黎過囉!宜家係咪赢咗反面割禾青先,唔好撐咁行俾機會人哋上數先得咖!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

其實呢d係咪事實 誰都知道 用不着打出來 引其他人圍着來罵
其實都係為啖氣 寬恕這些人才對......
日日都有人認為長膠唔好 每一次聽見都打咩唔通 學習原諒他們的無知吧

菜生係咪住東诵,五十幾歲橫板反手生膠,戴眼镜果位a

引用:
原帖由 小閒 於 2012-6-23 00:00 發表
原來問題出於再此處!
; 真相終於明白了.....我亦不再多講了!哈哈哈哈
小閒你今晚唔係去九龍公園咩

輸波又輸品

我諗大家係一場誤會.照我所知果位菜生本身就係打長膠,當年佢都係用長膠羸趙x希...
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

打完出黎係唔係威d?
點解唔一人退一步?

引用:
原帖由 sam1996921 於 2012-6-23 03:26 AM 發表
打完出黎係唔係威d?
點解唔一人退一步?

前車可鑑

~超級榮譽~

引用:
原帖由 反膠王子 於 2012-6-22 19:01 發表
蔡澤川
佢都係長膠高手!

引用:
原帖由 sammon 於 2012-6-26 20:43 發表

佢都係長膠高手!
yes,he is a長膠高手

回復 31# 的帖子

我係老波友

打波同做人一樣,當面對一些不明的問題時,不願尋找問題的起因及答案,只識逃避及迷信,最終當逃無可逃時,將會受到沖擊的,始終係自己 ! 咁又何必呢 !

發新話題
最近訪問的版塊