發新話題

【工聯會】工聯會比賽

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-31 11:26 發表
廠長叫我去廠打波 ma
廠長的球局定期都有,,  工聯會一年一次喎..
瑋仔百0了球局都一樣.

況且,. 正常計, 你兩個會是首次名一齊出線啦.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-31 11:39 發表

吾懷疑 許主要係想 "車人一冊"  呀 冰賓仁
一定唔係啦..同我打, 幾時都得啦.
而且咁多人x 我之後, 我已成為殘花敗柳啦....無力再服待佢喇

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

我主要係因為,收工收六點,去度果度都係6:30,仲有成個幾鐘,都唔知去邊好,
所以咪諗緊去唔去好,加上貓貓實力,一定可以首名出線

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 31-7-2008 11:26 AM 發表
廠長叫我去廠打波 ma
貓兄,唔好兩個都唔去啦
一係齊齊去,
一係是但一個去

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-31 12:02 發表

齊齊去啦
係啦....唔好唔去呀~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 31-7-2008 12:06 PM 發表

係啦....唔好唔去呀~~~   
你又來呀?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-31 12:14 發表

你又來呀?
睇黎如果YY出聲 "勸"瑋仔, 瑋仔一定會去...

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-31 12:14 發表

你又來呀?
我未豬呀..睇下啦.....

GO GO GO

能死在瑋仔手上.....死得開心
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

瑋仔最近大勇...我最多早d去同你吃飯
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-31 12:26 發表
瑋仔最近大勇...我最多早d去同你吃飯
預祝 雙雙 凱旋而歸...

回復 36# 的帖子

貓貓, 你唔去幫大C熱身咩!?!?! 後日佢要對邪王子. 你幫佢練多兩野嘛!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-31 09:28 發表

隻衰貓同明王子 爭好軟喎 .... 防守哥 不如 直接 call 長膠王子 上去 仲 ......
打熱身賽?!

我邊有得好王子比....防兄上 8 0 了 幫大師熱下身仲好啦
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-31 11:18 發表
你兩隻野都吾去 ... 咁 其餘都可以 吾駛打就出線
小第有d愚見...兩位高手都唔出場唔會so 左另外兩位參賽選手,只會害佢地下星期專成去做跑灰,做人地高手的熱身物,害人地浪費車錢,相反有兩位出場,出線後就算輸左起馬對手都要用力堅打,做到一個阻力,感覺會公平d

同我打波唔洗用力 ga
香港乒乓網

發新話題