51 123
發新話題

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

種籽未必最強, 不是種籽又不一是不強.
" F3 _4 l( }/ b5 Y/ j邊個會是黑馬 ? 可以脫穎而出
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Big C

大師已入選種籽名單
香港乒乓網

i mean Big C will be the champion

如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:26 發表 $ T! j; h+ {: f
如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
: x1 m" j# g' t4 W  c/ P* d6 d

+ m! z5 m4 Q0 J7 E$ ^我會過多兩日先至挑戰大C. 因為他大戰連場, 一定會受傷. 通常這類傷痛, 即日未必發出來.
5 h  [. h; r+ M; Y, g# L3 h, X' l) S
# L* J9 l6 k7 g: q) U過兩日才是最痛. 所以我會在他比賽後兩天才約戰他!! 哈哈!!!
) _, y2 }3 t0 b: X0 N  H" }' ^
我覺得LEO 今年應該會有好成績!!!

你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:31 發表 1 o' \8 n: a: P. S3 i& ~# [
你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
+ n! s) j8 E- j% G
; W& F$ \9 E- ?! Q% o( b來不到了. 上午十時入南丫島, 下午四時才出!! ! `+ [% ?6 v  X
4 K0 ^; W( @- C: W
輝Sir話我不打, 不會回水..........我便說, 五十元不多, 愛來買球吧!!!

謝過先 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表 # v# E9 g6 a( R6 N
謝過先 !!
+ C6 R$ B0 B* K, I7 |
( r$ o1 _% h& i其實若果輝Sir比返錢我, 我要嫁! 不過佢話無得回. 咁我就唯有打開口牌, 捐左出黎買波囉!!
! g0 a+ S- e& a. _% X! L6 Q1 D6 e
* k3 q, K2 P  |一拍兩散!! 哈哈!! 不過都係五十蚊o者!!
0 [1 n8 q6 k) }0 b  u6 M
( C; z! ?8 O% o諗諗下! 屯青都唔少強人.......唔知佢地算唔算黑馬呢!?!

我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:55 發表
1 w! b* e" A' F9 j1 p" ~( Z我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架 liness" />
9 q# D9 c7 X& ^+ I6 Q: _& h" R
5 E7 c$ i5 l$ y9 Z咦, 都好wor! 做善事丫嘛!!! 辛苦晒!!

黑貓就有一大隻

隻貓為免出醜...唔打是也
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:46 發表
- W' Y9 `- V( r" ^隻貓為免出醜...唔打是也
4 S: z8 u/ s2 r2 p8 @
2 y: w( {0 g( c" d真是謙虛!

我就估係馬 + 樂 la...
明白什麼都總有限期

我???點會係我

引用:
原帖由 wilson 於 2008-6-21 14:34 發表
$ G  e" k! `- m- N1 E4 O我???點會係我
  w# p% ^* [- q  k) ], [( X. X' I你係馬家樂?

51 123
發新話題
最近訪問的版塊