40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表 ! j+ q; \0 l0 b$ F$ U+ q# R
多謝兩位比機會我盡一點綿力
! V+ j& T  w% ~9 y( }0 B1 K+ ~* F有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表
" V. y  I# Y4 [' Y, S- B3 o% |1 [6 J7 K9 W4 a0 x% F7 B* g
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
0 l1 Z/ b9 ~+ P& c' Y
; {7 R: x) d  a7 q; a9 J( z, }
, s1 \" [: }' ~* H7 a% I/ y7 n$ o( L$ N
我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表
" g# F# j  A! D6 }& O4 h7 x
, v6 f% P* @/ C3 |/ j* v) V; C2 {, ?9 t) x. d( m) H

0 T4 |! v) U9 S/ X8 Q2 |! R, D# J3 {4 ?
我做人有底線的
6 M/ ]- ?2 D2 I( Q  e
條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表 + N/ ~' a, O) e8 T" N: l) {
我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
1 ?+ Y! }0 P$ I% m咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表
2 C" _* B+ ]) K  J; p8 y
" z  a/ _& D" L2 q咁我一向都無歧視佢喎
6 t4 w% W, h' N8 U- b- A5 M6 Y  `
- ^8 H' ]( v* x- j+ \% I5 n9 Y

0 T! {& L) V2 w- ^2 _/ z$ N+ n我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表 0 s% ^& U9 m7 m) o5 @. W/ q
* y) |& b  W5 v* f6 L. Z

9 E" N, _8 q' Y
! S+ I8 e) U' f我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
( i2 U6 Y% F# h
咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表
2 v! V* N) T5 R, }) A你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
4 Q3 p- t4 Q) u/ M! u6 U
你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表
3 W! \) G5 `# D, ~. k
0 B# k- B% M) j6 j你上次我都無話你騷擾喇
: X% `( t3 l. E  M" l( g/ S. v3 j
: Q7 K3 x% O! P) I0 K$ ]
衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表
$ ^6 D" o& W  q* f& ?
! j* l5 W6 y( C9 X% c1 U' k: l6 a; t5 x" }
衰貓外表的確斯文,奈何................................
( H" o+ m7 j$ UC9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表
" |4 |9 p* n& K+ Q我覺得好多 la...多謝 神秘人
! D0 _. k2 z6 l) [$ J
; N2 @! |' y( a. j1 ]3 p, \* p5 S5 V
我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表
# c1 `' _; i9 A- o6 N你可以送個香吻比 佢.....
4 q% w" \# W' d, Z8 Q
5 V: R* a4 M' _' Z
0 u1 z9 ~5 Q  D% W" C: m
咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題