23 12
發新話題

e排d區賽d評判咁嚴格架,比賽心情都比影響??

e排d區賽d評判咁嚴格架,比賽心情都比影響??

開波隻手掌又話要平,隻手有話唔可以有遮擋,又話球拍唔得,氣死人啦 ...
不是我一人,我見乙丙組d師兄都被串,但我見都是曲小小姐,
講真邊有人會平晒架.....
講到我球拍,第一次比賽話得,第二次唔得,今次又話得,真是攪笑 !
講真比賽心情唔多唔小都比影響左....

請問係邊區

剛剛果幾個區賽羅....

非常支持乒總才判決定

professonal ar ma
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

如果真係咁嚴, 不如區賽都計排名分, 同乒總賽事睇齊
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

球證永遠是對的,打波既人都會知,當時我都是咁諗,
不過之後唔多唔少有d唔復架啦....
第一局都受了小小影響,打得唔好....

不過我真是佩服丙組果位師兄,
比球證串了兩次,都沉得住氣,
仲要羸左對手...

恩為嚴格所以重新學習所有不合格式的壞習慣

引用:
原帖由 nwa10 於 2011-9-19 15:36 發表
開波隻手掌又話要平,隻手有話唔可以有遮擋,又話球拍唔得,氣死人啦 ...
不是我一人,我見乙丙組d師兄都被串,但我見都是曲小小姐,
講真邊有人會平晒架.....
講到我球拍,第一次比賽話得,第二次唔得,今次又話得,真 ...
其實.. 你咪大大聲講左自己發球點樣唔合球例囉 仲係度嘈咩遮

你是球證呀?????

果d唔係壤習慣,
是雞蛋裹跳骨頭,
如果是壞習慣,
我諗個個人開波都唔得啦...

本人mc組你知幾歲好都動作好難改。本人建議mc/mb/ma/放松一點其他組別嚴格一些可以接受

引用:
原帖由 nwa10 於 2011-9-23 14:54 發表
你是球證呀?????
係呀 不過我係最放寬處理果種.... 除非球員著 hong kong china 既衫 否則都唔會執得咁嚴...

引用:
原帖由 kensze 於 2011-9-23 15:21 發表
本人mc組你知幾歲好都動作好難改。本人建議mc/mb/ma/放松一點其他組別嚴格一些可以接受
咁問題就來了... 有d 人會借住放寬而有得益 咁跟足晒球例果個反而輸波 (假設兩個差唔多波既) 咁你話應該點執行球例呢?

咁d 小朋友既家長聲大大果d 見 ABC 組d 人開波可以唔跟球例... 跟住寫信去投訴點解ABC 組以外既冇得放寬     咁又點拆呢?

所以唯一公平既係... 盡量對所有人用同一標準......

引用:
原帖由 nwa10 於 2011-9-23 15:01 發表
果d唔係壤習慣,
是雞蛋裹跳骨頭,
如果是壞習慣,
我諗個個人開波都唔得啦...
咁你講到係有人針對 咁冇得講啦 不過以球証角度 假如你俾人針對 佢又唔係本身同你有仇既 你會唔會真係錯得好離譜丫?

引用:
原帖由 nwa10 於 2011-9-23 14:26 發表
球證永遠是對的,打波既人都會知,當時我都是咁諗,
不過之後唔多唔少有d唔復架啦....
第一局都受了小小影響,打得唔好....
家下個問題係 你自己都認左你發球有d 問題 咁咪修正學返好佢囉....
我唔係想串你呀 我都係想幫你咋   我係成日俾裁判長話我點解唔執嚴d 明明人地開波唔得都唔話佢既

鬼唔知執得咁正 大部份人都唔駛打了 一開波就輸.....

歡迎球證入內發言,香港有言論自由!

我尊重球證判決,
要玩就要守規舉,
球例寫明要平手開波...
不過我諗世界冠軍都唔會平手,
一定有小小兜住個波,如果唔係個波一定走....

引用:
原帖由 nwa10 於 2011-9-23 15:56 發表
我尊重球證判決,
要玩就要守規舉,
球例寫明要平手開波...
不過我諗世界冠軍都唔會平手,
一定有小小兜住個波,如果唔係個波一定走....
所以丫 執得太嚴又唔得.. 但有d 人兜住個波就係兜得好過份咖....

23 12
發新話題