40 12
發新話題

【拍賣】100% TSP Bamboo 長膠 (結束時間:2012-02-18 11:59pm)

【拍賣】100% TSP Bamboo 長膠 (結束時間:2012-02-18 11:59pm)

黑色 (原價 HK$300)
100% new (未打過)
板型

競投由 10分起, 每次最少叫十分

結束時間 : 2012-02-18  11:59pm

Remark :
1) 普通會員按實價扣積分
2) 版主及會員同樣按實價的 100% 扣積分
3) 見到貨唔滿意可以唔要, 扣100分行政費用
4) 投標后失踪將扣投標積分

因為是 100% new, 所以不貼圖
注意此膠不能於乒總比賽使用, 但作為平時自己享樂, 或打乒乓論壇之比賽
防守能力一流 !!  比現時 Tibhar 更好用, 只可惜國際乒聯禁了
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

bid 20分 please
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

香港乒乓網

這塊膠是我自己年前購自 萬達
一直長放不用,
倒不如轉贈有需要的人
香港乒乓網

我唔打長膠的投嚟都無用

引用:
原帖由 鋒~~ 於 2012-2-13 17:41 發表
160分
bye bye 鋒~~
wlwlwl

- -我太少分了~~sosad

主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

how come ppl playing with smooth are biding for long pips?
wlwlwl

主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)

550唔係打長膠嘅老友,唔該唔好爭喇!

正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

yin 仔你好似唔係打長膠......只供自用,
香港乒乓網

引用:
原帖由 Yin=] 於 2012-2-13 18:06 發表
你不能 bid了, 留比有需要的 人
香港乒乓網

回復 15# 的帖子

哈哈哈

唔夠分
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

我需要 !!   

.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

40 12
發新話題
最近訪問的版塊