發新話題

[拍賣] 99% Baracuda (結束時間:2012-02-11 11:59pm)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動
橫板 butterfly
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

o甘叫法,最後至少要3000分以上先bid到

積分霸權

其實我預左陪跑

bid 唔到唔牢要, 下星期會另有產品.
一星期一件
但今次開始會有三件產品
仲有一件稍后推出
各位要努力合理地爭取積分
香港乒乓網

如果投了看都唔看便失踪唔交收, 會扣 50% 積分,
各位小心投標
香港乒乓網

引用:
原帖由 kanlok 於 2012-2-3 17:18 發表
其實我預左陪跑
me too

暫時係防兄出價最高:1300分

引用:
原帖由 kanlok 於 2012-2-3 17:18 發表
其實我預左陪跑
結果唔重要, 參與過程刺激咪得囉, 最緊要係諗吓點樣賺返多d 積分 !

人人都會有機會的 !

(好支持呢d 推廣論壇既計劃)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

多謝支持, 我地都是希望大家開心
有付出, 是有收獲的
香港乒乓網

Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

版主屈機= =

引用:
原帖由 vickyw288 於 2012-2-3 19:27 發表
版主屈機= =
agree

新仔來睇一睇戰況@)@

卓朗D分 原來系甘用
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

引用:
原帖由 mike仔 於 2012-2-3 23:38 發表

agree
X2
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

引用:
原帖由 mike仔 於 2012-2-3 23:38 發表

agree
X3

黑檀7板型用唔用到??
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)

回復 82# 的帖子

發新話題