22 12
發新話題

收7成新butterfly t05 $100 (brought)/donic baracuda $50(橫拍型),黑紅色都ok

收7成新butterfly t05 $100 (brought)/donic baracuda $50(橫拍型),黑紅色都ok

收7成新butterfly t05 $100(brought),
donic baracuda $50(橫拍型),黑紅色都ok,
有意pm我....

本帖最近評分記錄

"7成新butterfly t05 $100 "會唔會太 大方 啊

70% new, 20% original price($500*0.2=$100),?????????
高手,高手,確是高手.

唔係架,我遇過有d師兄好好人,平讓d膠比人架!

可以平讓既膠十塊有九塊都唔係tenergy lol

唔係呀,好多都好平呀.......

引用:
原帖由 nwa10 於 2012-1-15 21:47 發表
唔係呀,好多都好平呀.......
could you tell the name(好多人) to ALL the HKTTF members ma?
Because we want to know ar.
Please give more detailed information.
Don't only say 好多.
Many thanks.

唔係太方便講比你地聽邊幾位師兄啦!私隱嗎?

At least i won't sell my 70% new tenergy05/64 to such a childish guy like you

By the way, i would rather give $120 to buy 70% new t05/64 from your side.

主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

回復 11# 的帖子

你唔買比我唔緊要,
不過請尊重下人,同其他肯平讓膠出來的師兄,
你有什麼目的,我唔會理,因為我是成年人....

回復 12# 的帖子

那就真是睇下那些你以為肯賤賣tenergy的師兄幾時出來啦
主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

人地都係收野姐 光明正大又唔係去偷去搶
理得人用幾錢收 又唔影響到自己
唔使講啲野好似唔想人收到咁呀嘛-.-
anyway
呢到嘅買賣都係公平嘅 你肯賣我肯買就ok啦
發球搶攻前三板
側身爆衝攻破綻

引用:
原帖由 devilaaron 於 2012-1-17 10:28 發表
人地都係收野姐 光明正大又唔係去偷去搶
理得人用幾錢收 又唔影響到自己
唔使講啲野好似唔想人收到咁呀嘛-.-
anyway
呢到嘅買賣都係公平嘅 你肯賣我肯買就ok啦
嚴重同意

引用:
原帖由 nwa10 於 2012-1-16 18:15 發表
唔係太方便講比你地聽邊幾位師兄啦!私隱嗎?
點解唔提供 more information 比 HKTTF members, 如果真的有.
究竟是 "私隱 定你 心虛" 答不出, 不如留比有智慧的 HKTTF members 去判斷啦,好嗎?

引用:
原帖由 carltamki 於 2012-1-17 10:19 發表
那就真是睇下那些你以為肯賤賣tenergy的師兄幾時出來啦
我估無番一百幾廿年,都幾難見到肯賤賣tenergy的師兄呀,hahahaha..........

唔使爭議, 這裡是買賣自由的 ! (只要沒有違反版規)

我之前都有賤賣過好新的 Tenergy ! (咁因為係我自己都唔再打 Tenergy , 才明益論壇波友)
不過都已經是超過半年了 ! 2-3塊90%以上新的 ($200-$230)

http://hkttf.com/viewthread.php? ... 6amp%3Btypeid%3D110
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

回復 18# 的帖子

thank you 師兄

我有t05 已pm...pls check

22 12
發新話題