發新話題

【出售膠皮】Donic Coppa X1 Gold 黑色

【出售膠皮】Donic Coppa X1 Gold 黑色

厚度 : max
板型  : butterfly橫板
價格 : $150
程度 : 95%新(只係打過幾次,沒有任何損傷)
交收 : 港鐵沿綫車站 有興趣者可跟帖或pm我聯絡

本帖最近評分記錄

海綿唔係白色的咩

係WO, 點解X1 GOLD 會橙色海綿咁得意?
我之前打過兩塊都係白色海綿

其實我都唔係好清楚佢係platin定係gold....
我幫人放,不如你地話比我知係咩啦

platin都系白色海綿,我打梗!!

我記得好耐之前出過批錯版, DONIC將acuda 同 X1 的海綿調亂左

引用:
原帖由 henrytam 於 2012-4-9 23:10 發表
我記得好耐之前出過批錯版, DONIC將acuda 同 X1 的海綿調亂左
吓!

之前係BARACUDA 同X1 海綿調亂,
唔係acuda 同 X1

禁呢塊膠叫咩名- -

妳呢塊應該係特制的
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 henrytam 於 2012-4-9 23:10 發表
竟有o甘蝦o碌的事 ;錯版會否有升值潛力

我想買
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

我都唔知啊, 我打過X1 gold 同 PALTIN 都係白色海綿的, 未見過橙色
我只係知ACUDA S2 同BARACUDA 的海綿先係橙色

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-4-9 23:25 發表

竟有o甘蝦o碌的事 ;錯版會否有升值潛力
聽人講話呢塊錯版baracuda好冇力

引用:
原帖由 henrytam 於 2012-4-9 23:27 發表

聽人講話呢塊錯版野好冇力
o甘大劑

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-4-9 23:28 發表

o甘大劑
海綿太淋,唔親baracuda個特性

發新話題