發新話題

K.O

K.O

印像中86-89G到 **冇盒
購自旺角華X ,購入價410
冇撞冇拉絲..相入面D膠水積未清理晒ONLY  有意PM..250HKD

[attach]14462[/attach]
[attach]14463[/attach]
[attach]14464[/attach]
[attach]14465[/attach]
[attach]14466[/attach]

本帖最近評分記錄
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

想轉板??

上星期五見你用佢都幾爆架??
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-3-27 20:24 發表
想轉板??

上星期五見你用佢都幾爆架??
轉ST柄
其實我一直都唔知有ST柄既V-1
直至上星期JASON兄同我講先知

引用:
原帖由 大吉 於 2012-3-27 20:27 發表

轉ST柄
其實我一直都唔知有ST柄既V-1
直至上星期JASON兄同我講先知
唔怪之得你用Grip包洒個柄la~~~~

我都好喜愛ST柄的~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-3-27 20:30 發表

唔怪之得你用Grip包洒個柄la~~~~

我都好喜愛ST柄的~~~~
我打橫板開始就好愛ST柄
不過打左咁耐同上網搵左排都搵唔到ST柄先打FL
見到有ST柄仲唔換咩

o甘多人鐘意ST柄的

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-27 20:40 發表
o甘多人鐘意ST柄的
拎上手舒服嘛.. 特別鐘意BTY 果D ST柄
貴得黎但唔岩我打

引用:
原帖由 大吉 於 2012-3-27 20:43 發表

拎上手舒服嘛.. 特別鐘意BTY 果D ST柄
貴得黎但唔岩我打
有機會一定要試下D ST柄先

Nittaku and BTY o既ST柄好靚同好高貴

photo?

之前見仲有相的,photo失踪了

發新話題
最近訪問的版塊