發新話題

[球板討論] 想買Viscaria FL

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

想買Viscaria FL

最近想買Viscaria FL 來代替我現在用的孔carbon...因孔板實在太冇力了....
想請教知否什麽地方較平都有保證呢??
小弟Burget係九百零蛟友右,重量想係90g or below....
有人說新版 (銀色Buttery牌) 個握手柄較舊版(黑色Butterfly牌)大...是真的嗎?兩者是否一樣好打呢?
謝謝各位師兄解答

現在配置:孔Carbon 加 正手Omgea 4 Pro, 反手 vega Pro

銀色牌嘅vis比起舊鐵牌硬身啲 控制冇咁好
建議揀95g(+-1g)
至於配膠 都係大路o4pro同r7 應該好好打架喇!
發球搶攻前三板
側身爆衝攻破綻

管理處編輯
主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

謝謝暐仔
管理處編輯現在還是$950?
有重量揀嗎?因想要輕身D
引用:
原帖由 暐仔 於 2012-4-5 10:50 發表
去rainbow到買 全新$950 有保證

係仲係$950 有重量可揀
主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64

ハ卦一問....話識你會唔有柝嫁??
引用:
原帖由 暐仔 於 2012-4-5 11:15 發表
係仲係$950 有重量可揀

[quote]原帖由 sing127 於 2012-4-5 11:10 發表
謝謝暐仔
現在還是$950?
有重量揀嗎?因想要輕身D

請注意:你們所提及的公司並不是本論壇合作之商戶,管理處示。

Thanks Wilsons!
剛剛PM左,待覆! thanks!

管理處編輯

已經係實價 沒有折
管理處編輯

記得你之前開post話買左槐Viscaria,但冇幾耐就轉左用TBS ,Viscaria不好用嗎??
引用:
原帖由 暐仔 於 2012-4-5 11:41 發表
Rainbow買已經係實價 沒有折

唔好唔好用 只不過我想試下 TBS 姐

花心

咁兩者比較如何?
引用:
原帖由 暐仔 於 2012-4-5 12:01 發表
唔好唔好用 只不過我想試下 TBS 姐

已經中了BTY  毒

呢排VIC好多人打

950???????
Can you pm me?

I think hard to find $950 now...as seem rise price after April....
I bought one today already ,it is over $1000 now
but I think still worth as it is a good blade for me

發新話題
最近訪問的版塊