發新話題

Bty T80 試打評測

Bty T80 試打評測

本帖最近評分記錄
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

<iframe height=498 width=510 frameborder=0 src="http://player.youku.com/embed/XNTE4MzA3MTY4" allowfullscreen></iframe>

http://player.youku.com/player.php/sid/XNTE4MzA3MTY4/v.swf
http://v.youku.com/v_show/id_XNTE4MzA3MTY4.html
合約球手拍廣告撐場

<-->
.

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2013-2-26 10:53 AM 發表
http://i.youku.com/u/UNTY4ODQ1MzA0
嘩!呢條宣傳片好假啊!水谷隼及岸村聖也收左Butterfly公司D錢,佢地講乜野都得啦!水谷隼最假的一句宣傳:「I do not think it has any weaknesses.」

BTY宣傳滲透力強
<-->
.

我都有用Tenergy 80在反手,咁我的反手是否也是:「I do not think it has any weaknesses.」?哈哈哈!

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2013-2-26 11:35 發表
我都有用Tenergy 80在反手,咁我的反手是否也是:「I do not think it has any weakness.」?哈哈哈!
汝已是港版王皓
<-->
.

講左等如無講;鬼唔知呀媽係女人。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

引用:
原帖由 速鳥 於 2013-2-26 11:44 AM 發表
講左等如無講;鬼唔知呀媽係女人。
條片根本就唔係介紹Tenergy 80既性能,而係猛咁擦鞋,總之有讚無彈:
用在正手和反手都得、近抬和遠抬都得、速度和旋轉都得、開波和擋波都得、任何打法都得、拉波和反拉都得、起下旋比較T64仲得、總之乜都得!最後個句:「It was difficult to block the ball.」總之Tenergy 80乜都得,用佢打既波好難擋。倚!若果是真的,Butterfly旗下所有其他型號套膠都唔使買啦,因為淨係買Tenergy 80已經得啦!嘩!簡直係無敵!哈哈哈!收左錢講野係唔同D既!

岸川個表情都有點像被人脅持的人質
<-->
.

佢哋用嗰D可能特制,所以讚不絕口,不過當然有擦鞋成分la

現在我反而覺得中國果然係比較日本保守和老實,中國世界冠軍咁多,中國隊長期採用紅雙喜套膠打正手,都無請馬琳、王皓、王勵勤…等名將去拍宣傳片歌功頌德,頂多拍攝乒乓教學視頻是用紅雙喜套膠,產品介紹都是以套膠的特性為主,無話乜打法都、無弱點、好難擋…等。

出多塊膠比你地揀都咁多野講,唔買80,咪又係05, 64.你走唔甩既.

引用:
原帖由 fastloopattack 於 2013-2-26 13:17 發表
現在我反而覺得中國果然係比較日本保守和老實,中國世界冠軍咁多,中國隊長期採用紅雙喜套膠打正手,都無請馬琳、王皓、王勵勤…等名將去拍宣傳片歌功頌德,頂多拍攝乒乓教學視頻是用紅雙喜套膠,產品介紹都是以套膠 ...
冇宣傳?????

BTY在YOUTUBE已有戶口用來宣傳, 在YOUKU亦可能有扮FANS戶口來宣傳........ 紅喜喜就不太明顯有有關專用宣傳頻道
<-->
.

Good,專業球員的報告總比業餘球手的值得信賴
本帖最近評分記錄
  • 乒乓在線 +6 追求名牌精神可促進社會繁榮 2013-2-26 14:01

佢地受人錢財, 無辦法吾去配合宣傳.  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 金擇魚 於 2013-2-26 01:22 PM 發表

冇宣傳?????
金兄,

不知道你的問號代表甚麼?

小弟並不是講中國乒乓球產品沒有找國家隊球員做宣傳,而係中國在宣傳方面比較日本保守和老實。中國的手法頂多是找球星採用旗下產品,拍一些打球動作的宣傳照片和錄像,及介紹產品性能上的特點,並沒有要求球星公開說一些誇張有讚無彈的說話。

例如紅雙喜並沒有要求球星講狂飆套膠:用在正手和反手都得、近抬和遠抬都得、速度和旋轉都得、開波和擋波都得、任何打法都得、拉波和反拉都得、嘩!用狂飆打出去既波好控、好轉、好飆,好難擋呀。

好多品牌的套膠都有找不同的球星做宣傳,但甚少好似Tenergy 80既宣傳錄像咁誇張,講到最好就係佢,自己旗下全部產品都隊淋埋!

引用:
原帖由 金擇魚 於 2013-2-26 01:19 PM 發表
出多塊膠比你地揀都咁多野講,唔買80,咪又係05, 64.你走唔甩既.
金兄,

但係Tenergy 80既宣傳錄像咁誇張,講到最好就係佢,自己旗下全部產品都隊淋埋!總之T80是最好,T05及T64可以收工。

發新話題
最近訪問的版塊