30 12
發新話題

尋日有邊個走兩場

尋日有邊個走兩場

昨天好多比賽, 學界, 大專, 教師.........仲有乒超.
好多人要走兩塲波....

有邊個波友昨天要走兩塲呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

澳門 + 廣州

啲甲組走兩三場都面不改容,照樣衝爆
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

昨天基本上大專甲組都最少有兩場

大專盃賽果

男子組:冠軍城市大學,亞軍中文大學,季軍理工大學,殿軍專教院
女子組:冠軍城市大學,亞軍專教院,季軍香港大學,殿軍理工大學

月賽會否過多在歌和老街

請討論下.....
何文田, 新界, 灣仔...或其它

歌街始終是主要比賽場地,可以既話,都希望係歌街舉行。

我各得最好就係每個地區X一次!因為可以

有幾多個地區有機會比你繁忙時間book到5,6張檯呢?

好難!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

九龍公園及何文田其實應該容易過 歌街.
我明白book枱唔容易
但申請比賽應book枱先定申請先呢 ?
若同時週五個個都爭歌街, 會否做成hkttf球會與球會內部競爭
又或者是香港區的朋友會否遠左 d 呢 ?
香港乒乓網

我想聽下參加者的意見 !
香港乒乓網

其實嚮唔同球館, 會有唔錯效果. 好似打巡會賽咁. 去下唔同場地. 例如有D人打寬闊場地會好D. 又例如有人打窄既場地又無咁蝕抵等等. 好既檯又打下, 唔好既檯又打下. 贏得最多既先至勁!!
(雖然我未打過月賽, 唔好意思)

偉裕請 Confirm

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=35532&extra=page%3D1

請牢記自己比賽的枱號, 因那天我不會到塲
香港乒乓網

今日吹什麼風

突然好似又凍番
香港乒乓網

may be 氣寒發緊功

乒匯乒乓球會

都好耐無見亞 KEN, 好掛住佢
香港乒乓網

天文台話今天天氣轉凍, 我要上去...要穿件衫先
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-2 10:56 發表
都好耐無見亞 KEN, 好掛住佢
我叫佢下次咀啖你

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-2 10:57 發表
天文台話今天天氣轉凍, 我要上去...要穿件衫先
小心身體

乒匯乒乓球會

唔LA, 今朝一起身已經寒一寒, 多謝
我叫小閒送過小閒小吻比佢LA
香港乒乓網

30 12
發新話題