發新話題

財爺:一筆過派$6000

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
我要買板~ 一打 BARACUDA 一打 PLATIN X1 呀 !
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 vr1717 於 2011-3-2 11:12 發表
我要買板~ 一打 BARACUDA 一打 PLATIN X1 呀 !
駛唔駛買番半打橙晶?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

jcclee   i combine your post with this post, since simialr thing, tks for your understanding.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Good Good news
tungfai

有聞有關撥款要4月通過後先運作... ...
呢一刻覺得曾c掌幾好人, 如果佢上埋窮褲X大作戰就更正喇

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-3-2 11:14 發表

駛唔駛買番半打橙晶?
HAHA~ 唔洗 !

不過買左都冇得打... 因為之前太敗家~ 買親 D 板都打唔過一年~
所以 發誓塊奧查未爛~ 至少要打一年...如果唔係仔就左手渣唔到板... 乜西都食!

....仲有半年 !
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

多謝財爺
又可以買多塊日直
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 vr1717 於 2011-3-2 11:31 發表

HAHA~ 唔洗 !

不過買左都冇得打... 因為之前太敗家~ 買親 D 板都打唔過一年~
所以 發誓塊奧查未爛~ 至少要打一年...如果唔係仔就左手渣唔到板... 乜西都食!

....仲有半年 !
發誓發得好毒
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-3-2 10:28 發表
財政司終於難敵民憤, 正式宣佈派錢 !
18歲以上有香港身份證都會有資格 !
每人 HK$6,000
塊 Hexer Duro 膠系財爺贊助的 Thanks............
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-3-2 11:14 發表
jcclee   i combine your post with this post, since simialr thing, tks for your understanding.
OK, No hard feelings at all
(先到先得)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 小過童 於 2011-3-2 11:34 發表
多謝財爺
又可以買多塊日直
give me 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2011-3-2 11:45 發表

搵許係塊膠簽名
好提議,jcclee 還未交貨比我,摟到膠後系邊處搵財爺呀

引用:
原帖由 廠長 於 2011-3-2 11:46 發表

give me 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
give me 10

引用:
原帖由 44_66 於 2011-3-2 11:52 發表

放針 , 派完糖 許呢幾日一定出黎周圍抽水 , 接受各位市民既祝賀
不如叫貓貓系處開個 post...........等大家比個 財爺
等佢收住D水先啦

又或者。。。

買部發球機同請個亞差拾波一個月。

凸首就話頂早一日講就唔會比人頂到個頂啦。。。。多謝財爺咁遲出手。

李澤楷發分手聲明:我好傷心!

但我地好開心播。。 sel 牙仔。

發新話題