發新話題

我打粒仔沒有罪

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 小過童 於 2011-2-22 04:22 PM 發表

我意思系叫你開呀..........
我第一個參與
好,就粒仔集中營

~超級榮譽~

粒子有罪!

罪该慢死!(一慢就死)(老人家用之,碰到年轻人,能够慢点死)
洪华山

打波都有discrimination ?..
呢個世界真可怕
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

佢話唔該你換番塊反膠先同我打

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-2-24 18:30 發表
佢話唔該你換番塊反膠先同我打
咁你有冇問佢點解呀?

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2011-2-24 06:45 PM 發表
咁你有冇問佢點解呀?
佢話怕左粒仔.唔全面

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-2-24 19:05 發表

佢話怕左粒仔.唔全面
越怕就越應該對多 d , 佢唔同你打係佢嘅損失啫.

罪人.. hehe.

底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2011-2-24 08:05 PM 發表
越怕就越應該對多 d , 佢唔同你打係佢嘅損失啫.
真,粒仔買小見小,同我打多點,相反對反膠更好拉.

~超級榮譽~

閃人我就快加入你的行列了............

我買左快Andro Blowfish....+.......日直...............
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-2-24 08:49 PM 發表
閃人我就快加入你的行列了............

我買左快Andro Blowfish....+.......日直...............
快d出嚟試下,我都想打下Andro Blowfish威力

~超級榮譽~

~超級榮譽~

=.=........因為前果排睇 河野滿 的片........佢用佢自己設計的日直5夾 TSP Birmingham77 + TSP Spectol.....拍到d鬼佬變洒打防守......好鬼勁.....加上佢的兩面擊(從無推擋)........搞到我都想學下.......
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

回復 34# 的帖子

對,粒仔之路"快,狠

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-2-24 20:53 發表

快d出嚟試下,我都想打下Andro Blowfish威力
閃人C兄,我去年都試個打正貼打左大半年,都吾係好成攻,而家轉返反貼喇,真係要搵你學下打粒粒...
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-2-24 09:30 PM 發表

閃人C兄,我去年都試個打正貼打左大半年,都吾係好成攻,而家轉返反貼喇,真係要搵你學下打粒粒...
客氣我叫您師兄真,我都是我朋友陳生所教,有怎麼不明白,一於問到底
粒仔正手好重要,我正在努力訓練中,打高點少點眼力都唔得
但是失分容易,羸一分就粒粒皆辛苦

~超級榮譽~

其實我後生時學波先用反貼,三四年後轉打粒粒,收山前都打得吾錯架,跟著停左廿幾年,三年前打反,試過用生膠,正貼同長膠都吾係好成功,只好打返反貼,而家個個波友都笑我用正貼的打法去打反貼,真係無乜辦法
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

我小學就打波羅粒,打到中一.跟著工作
十二年前打番,無奈要養家活兒
現在仔大女大,有時間玩下,重可以強健身體
到了昨年五月中知道上網好多波打
重提波板,回憶年青時間失去打波興趣.

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-2-24 21:57 發表
我小學就打波羅粒,打到中一.跟著工作
十二年前打番,無奈要養家活兒
現在仔大女大,有時間玩下,重可以強健身體
到了昨年五月中知道上網好多波打
重提波板,回憶年青時間失去打波興趣.
時間OK,可以一齊打下,我而家打波,最緊要好傾,娛樂性高,運動下,減小老人痴呆的危机

發新話題
最近訪問的版塊