31 12
發新話題

江前輩75歲打丙組...問你服未..

江前輩75歲打丙組...問你服未..

我服到五体投地....如果我75有幸能打波已經...心滿意足...還說能打丙組
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

活力先生

江總係曾經在球壇叱吒風雲既"福建"隊領導人,當年實在很利害,人材輩出....只不過而家呢班前輩已有很多淡出球壇。
明白什麼都總有限期

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

佩服,佩服
祝前輩保持身壯力健,打到一百歲
打破香港紀錄
tigerone is the strongest

服到貼地!亦印証乒乓球是其中一種無論玩的人身高,體重,甚或年齡相差很遠,都有機會打得出色的一種運動。

如果我60歲時,還有小朋友肯同我打,我已經很開心了。

引用:
原帖由 一燈大師 於 2011-2-13 22:48 發表
江總係曾經在球壇叱吒風雲既"福建"隊領導人,當年實在很利害,人材輩出....只不過而家呢班前輩已有很多淡出球壇。
大師...40年后我會幫你出個POST....
香港乒乓網

江總

我搵唔到1�100000000 嘅理由唔SUPPORT~~~

我要上福建會受死
香港乒乓網

本週六下會開唔開...我下會有事要去乒總開會.....開會過來, ok?
香港乒乓網

回復 8# 的帖子

多謝...如果有咁長命而又健康架話..., 一定會繼續打波...
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-14 15:24 發表
本週六下會開唔開...我下會有事要去乒總開會.....開會過來, ok?
會開!你CALL江主席,佢實搵好多人泥招呼你!不過小弟0個日好可能唔係度∼∼∼  

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-2-14 15:01 發表 我搵唔到1�100000000 嘅理由唔SUPPORT~~~
江總真利害呀!如果我.....可能已經行唔郁喇!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-2-14 17:32 發表

會開!你CALL江主席,佢實搵好多人泥招呼你!不過小弟0個日好可能唔係度∼∼∼  
唔好call.....隨緣..吧...我都未必一定去到
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-14 18:33 發表

唔好call.....隨緣..吧...我都未必一定去到
等我仲林住激抽時間去挑戰貓哥添~~~

下次....我來受死....!!  20號我要去歌街, 看福建會超班馬打比賽 !
香港乒乓網

20號我都會去做記者∼∼∼

HKTTF 留左位比福建會做頭條....記得影多d相.....
支70-200mm f/2.8 我放了, 靠你...

但啱啱入左支 zesis 24-70
香港乒乓網

31 12
發新話題