發新話題

sam1996921,有事請進

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

sam1996921,有事請進

有沒有oc,成兩個月了

~超級榮譽~

沒有呀
無人打oc=.=

出力搵,飲可樂我請,出九龍我請飲茶又點話

~超級榮譽~

你一係睇下乒友天地有冇

點解會打返轉頭 ?
OC 只係勁過 6星紅雙喜少少....
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

回復 5# 的帖子

找比我個仔打,老師同小學生一齊玩

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-3-8 23:48 發表
找比我個仔打,老師同小學生一齊玩
要橫定直 ?
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-3-8 11:49 PM 發表

要橫定直 ?
直,有慢慢都唔遲,thx

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-3-8 23:51 發表

直,有慢慢都唔遲,thx
你知我是打橫來的, 點有直 ?
幫你留意吓...
不過有塊新的5夾直板放在家中(悠閒置散)
如不嫌棄, 隨時拿去吧 ! (免費)

咩版黎

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-3-8 11:59 PM 發表

你知我是打橫來的, 點有直 ?
幫你留意吓...
不過有塊新的5夾直板放在家中(悠閒置散)
如不嫌棄, 隨時拿去吧 ! (免費)
我打七夾佢打太硬一打出界,所以搵oc,
什會嫌棄,

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-3-9 00:11 發表

我打七夾佢打太硬一打出界,所以搵oc,
什會嫌棄,
星期5晚來保安道取 ?

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-3-9 12:14 AM 發表

星期5晚來保安道取 ?
洗完碗9點到.

~超級榮譽~

發新話題