128 1234567
發新話題

有料到的場館

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 eddieho 於 2011-7-27 04:29 PM 發表

我代佢答la!佢叫我再去果度打波,唔洗預佢wor!
我住在大x角體育館對面,時常到這裡練波,相安無事
見人見智,小點人到還好,安靜練習.

~超級榮譽~

見不到可能是福 !
(不過我可以確實地說) 它們是肯定存在著在那裡的....
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 eddieho 於 2011-7-27 16:29 發表

我代佢答la!佢叫我再去果度打波,唔洗預佢wor!
C HING,如果您再去果度打波,可唔可以預埋我,我好有興趣體驗下

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-7-27 17:06 發表
見不到可能是福 !
(不過我可以確實地說) 它們是肯定存在著在那裡的....
其實咁本唔需要驚,我地又無害過佢地,佢地咁本唔會傷害我地
它們是肯定存在著在那裡的,請C HING唔好見怪,呢方面我始終都係要真正見過我先會相信

引用:
原帖由 whitelestat 於 2011-7-28 04:40 發表

其實咁本唔需要驚,我地又無害過佢地,佢地咁本唔會傷害我地
它們是肯定存在著在那裡的,請C HING唔好見怪,呢方面我始終都係要真正見過我先會相信
ummm...我從未表示過我有驚 ! 感覺到...只嘆自己是無可避免
埋怨的更是接觸後的"副作用"...如頭痛, 身體不適等.

我也不在乎你要真正"見過"先會相信與否 (只要你想...可能有日會如你所願, 可得一見)

#跳樓都多數會死人, 希望你不可要試過才會相信啊 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-7-28 13:37 發表

ummm...我從未表示過我有驚 ! 感覺到...只嘆自己是無可避免
埋怨的更是接觸後的"副作用"...如頭痛, 身體不適等.

我也不在乎你要真正"見過"先會相信與否 (只要你想...可能有日會如你所願, 可得一見);l ...
C HING一齊再去多次打波

引用:
原帖由 whitelestat 於 2011-7-29 17:30 發表

C HING一齊再去多次打波
哈哈 ~ 咁等到 8月13日後先 book 場 !

回復 133# 的帖子

好,等您

128 1234567
發新話題
最近訪問的版塊