發新話題

八歲打入丁組16強

第一句真,第二句時假時真,第三句好真,第四句永恆的真

貓仔好叻!
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

貓仔好波   快D上來丙組同我玩, 唔係我唔等你架啦

我打波只有一個目的, 便是打到至高境界變至屎境界....
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 有意思 2011-8-1 08:39
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

聽聞波記上週輕取乙組最屎
香港乒乓網

勁啊  計續努力

Ray, 我覺得貓仔的進步快得有點不可思意,您是否把他放入了龍珠時間房內修煉?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-8-1 00:01 發表
聽聞波記上週輕取乙組最屎
聽聞好似係猜包、剪、揼呀!
屎波怪

引用:
原帖由 HoHin 於 2011-8-1 07:33 發表
Ray, 我覺得貓仔的進步快得有點不可思意,您是否把他放入了龍珠時間房內修煉?
應該係餵左貓仔食禁藥

Add oil
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

恭喜恭喜
tungfai

引用:
原帖由 HoHin 於 2011-8-1 07:33 發表
如果你話貓仔快, 可能因為馬木木
但浩軒快, 是因為左有馬木木, 右有羅佳佳
香港乒乓網

貓仔左有馬木木,右有神祕高人

全靠貓仔有個前港青 (甯甯) 陪練
香港乒乓網

引用:
原帖由 hkjc 於 2011-7-31 11:00 發表

兵域
我已離開了乒域,因為撞了補習時間

丁組比賽已經曲中人散, 在 此我要代表小以信多謝 sam 哥, 雖然在乒域短短數月, 但乒域的溫馨, sam哥對會員的關懷備至我們深深給他感動. 他是將全個人, 全個心奉獻給乒乓球. 他的愛心無人能及, 付出的時間也無人能比, 可能小以信因為轉校的原因, 週六早上要補習, 暫時未能出席乒域的訓練, 但有朝一日有机會一定會再回去.

同時亦多謝一直關心貓仔身邊的朋友, 多謝關心貓仔動向的家長, 你們的關懷我們一定牢記於心. 你們的關懷暫且藏在心裏, 望諒
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-8-1 14:09 發表
全靠貓仔有個前港青 (甯甯) 陪練
我不是高人,我只是豆丁,甘叻我上左武当山啦。

你係屬於少林派,靜靜雞走去武當山,有甚麼企途
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

8 歲 入16強!!!!貓仔勁呀!!貓仔好波.

congard

發新話題