發新話題

教波驚魂.....

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-8-11 23:30 發表

Sure!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-8-11 23:35 發表

講來聽聽
冇咩特別, 只係同波友晚上球局時, 突然發現多左個人坐係抬邊睇波
我即時冇出聲, 隔左好耐先同佢地講返出來
(另問)你今次在那裡教波 ?
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

好得人驚!

引用:
原帖由 jcclee 於 2010-8-11 23:42 發表

冇咩特別, 只係同波友晚上球局時, 突然發現多左個人坐係抬邊睇波
我即時冇出聲, 隔左好耐先同佢地講返出來
(另問)你今次在那裡教波 ?
咁猛

西約
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 小閒 於 2010-8-11 23:43 發表
好得人驚!
係呀

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-8-11 23:45 發表

咁猛

西約
係呀, 我無理由攞呢d野來開玩笑, 我相信世界有神, 就知道一樣有 ...
我又冇覺得特別恐慌, 但只是不想再見到, 所以差不多2年都冇再去大xx打波了.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-8-11 23:50 發表

太陽貢正氣, 應該唔怕! 我就好
海天堂正氣D

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 jcclee 於 2010-8-11 23:50 發表

係呀, 我無理由攞呢d野來開玩笑, 我相信世界有神, 就知道一樣有 ...
我又冇覺得特別恐慌, 但只是不想再見到, 所以差不多2年都冇再去大xx打波了.
我呢單冇你個單咁驚嚇
不過一定會疑神疑鬼囉

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-8-11 23:52 發表

嘩! 我間中都去  大x口?
唔係大x口, 所以你可以放心繼續去

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-8-11 23:53 發表

我呢單冇你個單咁驚嚇
不過一定會疑神疑鬼囉
如果你真係咁驚, 下次帶本聖經去教波囉

引用:
原帖由 jcclee 於 2010-8-11 23:56 發表

如果你真係咁驚, 下次帶本聖經去教波囉
哈....邊有咁誇....
只係小弟未遇過

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-8-11 23:06 發表
今日教波,我係壁球室教......
開始時我袋波係滿滿的,但教下教下,教左半個鐘左右....
我地發覺袋波少左十幾廿個.....
但我地冇打爆波、冇踩爆波、冇將個波打出去其他地方、冇人私自收起D波....
D波越來越少... ...
仲好講.....宜家袋波係我度....~
明明開頭個時袋波滿到開拉鏈都跌左幾個出黎
宜家開關自如仲有位整0.0
哈哈`^^...我要創造奇跡~

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2010-8-12 00:03 發表

今晚早D訓

乒匯乒乓球會

邊有咁誇張啊- -
你自己踩爆哂啊??

引用:
原帖由 雪天王 於 2010-8-12 00:12 發表
邊有咁誇張啊- -
你自己踩爆哂啊??
冇咁無聊,,,,
信不信由你..

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 jcclee 於 2010-8-11 23:33 發表
我絕對相信"太子"講既野, 一d都唔會覺得出奇,
因為小弟之前也在九龍區某康民署之場地親眼見到過有野(2次),
自始就永遠不再去那個場打波了...
師兄:
請問向邊??
名: 亞達, (( 叫亞凡達,打波會唔會勁D ))
冬沖區,日直肺人一名
球齡:0.5年 (二十幾年前)@_@

住 : 東涌好小波友 ~>.<~好苦

其實係中文C收埋左...

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2010-8-12 00:03 發表

你搖下袋波,如果有聲就 ,
如果無聲就
名: 亞達, (( 叫亞凡達,打波會唔會勁D ))
冬沖區,日直肺人一名
球齡:0.5年 (二十幾年前)@_@

住 : 東涌好小波友 ~>.<~好苦

引用:
原帖由 冬沖之苦 於 2010-8-12 00:28 發表

師兄:
請問向邊??
前面暗示過, 唔再係度講, 自己睇返啦...

聽完之後, 今晚實訓唔著

發新話題