發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

破邪點可以唔預我, 你地班邪人撞到我算你地唔好彩了

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-22 11:49 發表

一早預左你啦
多謝羅殺兄

wakakkaka!!  一早講左我對邪膠就精神架啦, 今日我地大破邪神, 小弟, old cake 兄同 biside兄都係全勝, 問你地班邪神服未.

phantasy係 無間道來唶, 表面上客串邪氣, 實際上佢不嬲都係正氣架啦

我返唔到屋企?  我驚4466 醉左係條街度俾人劏佢死牛jar!!

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:50 發表

今日本來輸比 cake caek 3:1....不過他有心放我水...比我一局我.
技不如人便技不如人.....這只會令我更有上進心, 要更邪
重歸正氣吧, 我地正氣既大門隨時為你地打開, 小弟已經拯救左兩個邪神返回正道架啦, 你都加入埋我地啦!!!  

更邪?  我只會更轉, old cake 兄只會更快!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 00:52 發表
多謝十兄今天手下留情, 先不會 3:0.......
我都爭D賴野啦, 第一局用錯戰術, 第一板起手質量太高, 俾你塊長膠頂過來, 我跟本打唔到第二板, 第二局仲輸緊7:10, 好彩追得番, 如果唔係俾你head住2:0我就好難打了

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 00:56 發表

十萬轉兄,今次破邪有你壓塲,令我們信心增強不小,

下次要和正氣的phantasy再打過
如果佢正邪合一,可能是天下無敵wo
但似乎old cake兄破邪功夫俾小弟的更瀟灑, 那板正手入台暴挑小弟都吃盡苦頭了

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-6 00:57 發表

無你無相機影相呀......今晚又成圍枱.....  
ai我又做左傻仔, 揹左咁大部相機出來竟然無帶卡

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 01:01 發表

第二局好精彩, 起初你 win 緊 6:2...后來我邪神上身, 連追六球, win 翻你 8:6.....后來突然見你面有正氣...邪神走路...10:7 都比你追翻, 仲 win 埋 deduce...不過便是我 win 緊你 2:0, 你一樣會 win 我....你改變 ...
就係因為追到果局, D信心先返來, 如果唔係輸緊0:2我一定會更加手緊

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 01:17 發表

你的打法,真係比你打到呆左,長膠直版打全攻形,頭兩盤完全吾識應,如果你打返平時的打法,水平一定更高,下次再和正邪合一的你再打過
phantasy正氣功力仲要高多幾班, 反而正邪合一功力就會削弱了, 所以, phantasy兄都係專心練正氣吧!!

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 01:19 發表
今日打左九塲波,重有幾塲係三比二,而家好累,天日有排痛
我諗你體能消耗比我少得多

不過無所謂, 我鍾意打到散晒, 返屋企再沖個熱水涼, 再淋一陣熱水, 正!!  

我覺得自己成晚好似做緊隻"南海一號"咁, 成日要係個海底吊番隻幾千噸重既船上來, 仲要係好多好多隻

biside仲勁, 我只係單面拉, 佢就兩面有, 兩隻南海一號咁

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-6 01:05 發表

大排檔...正 ! liness" />  
味道好, 亦夠人情味, 好耐未feel過大排檔那種熱辣辣既食物, 加上一班人暢所欲言, 高談闊論既氣氛了, 係熱左D唶

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-6 01:25 發表

我今日俾平時用多幾倍體力,打3小時好似平時打10小時咁
從未見過phantasy打長膠側身同撲正手會仲多過用反貼果陣既

我就仲有大把貨呀, 再來多兩粒鐘都仲得, 不過一定要對邪氣, 對正氣死梗haha

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 01:28 發表

老人家嘛,所以我的打法都係以省力為主,弧圈和離枱都和我無緣,打法非常老餅!
最緊要實用, 無話老唔老餅的

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-6 01:33 發表
下次是中日大戰
唔係邪日大戰咩?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-6 01:31 發表

我岩岩頭先都係乒高 入左塊 755 , 0.8綿 , 不材都想學野
無野呀, 咁多野唔學走去學長膠, 下次見到你一定轉爆你塊長膠, 我老豆好多塊 837就係成為十萬轉下既亡魂了

橫打大戰丫, 只准用橫打

發新話題