發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

skywalker just PM me cfm ......

藍魚,
要看仲有無人退出啦

i'm waiting to play with SKYWALKER

i send the booking form to u later

gary

7:00 - 8:00 已有塲, 是 happy 仔 book 的.
10:00 - 11:00 都有一個場, 應該是 martin book 的

月賽比賽計分表

小組 : 三局兩勝 11分 (一分鐘熱身)

上線 : 五局三勝 11分 (一分鐘熱身)
下線 : 三局兩勝 11分 (不設熱身)

因為第二個鐘只有三張枱, 所以上線下兩張, 下線只能安排打一張.  若打不完, 請加鐘. 暫時 10-11PM 只BOOK 了一個鐘.

7:00-8:00pm 有一張枱, 若早到, 又同組可以先打.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

9. goku
12. BOND
13. 拉抽王

i called some member, all of them are ok.  now just miss

1. Goku
12. Bond
13. 拉抽王

pls cfm

noted

這次比賽一定好 次激

再唔係可以叫姑 x 仔 找他 cfm

或者 輝 sir...他們可能有他電話

如果今晚趕到, 會來看看

現在開盤, 誰是2月份月賽 冠, 亞季

情意結..我買

No.1 輝 sir
No.2 Pond
No.3 Jackho813

亞盤水魚是也....我地長勝將軍, 個個都是水魚, 我的三甲, 是由尾數上來...... 亞 pun 應該要 8:30pm 才能到, gary 你到時叫亞 jack call call 他

要問 happy 仔, 因為是 happy 仔 book 7-8pm, 若有人早到, 又同一組, 可以打住先.
熱身不要超時, 因為今次 book 枱不多, 謝 yiu yiu and gary

小弟暫未有空再攪月賽, 其實你們亦可自行組織, 一般我們是 16人為限.  小組 四出二. 然后單淘汰

今次好看啦, 鉄金剛008 大戰 OFF +

八強心水
a) johnny & happy
b) tiger and goku
c) jack and pond (情意結, 一定要選自已隊友)
d) james and off+

四強心水
a) happy
b) goku
c) pond
d) james

決賽心水
james vs goku

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-28 16:38 發表

總知我知道我得我就會來幫手

除非有人會覺得我來係傳播感冒就另計

我又唔係病到要瞓床咁嚴重,只不過腳軟啫
sick 便不用來, 真的.  來左又無波假, E 種感覺好難受.......

我差一點中...我以為 決賽是 goku vs pond

james 要請輝sir 食藥...他不 sick, 你便無得打

有我手机都無用, 我不在香港.  如果你在果日中午前確認, 可能還有人可以后補.  
不過我明白你都是非有心, 但不論如何 -30 分點都要扣.    若一年內有三次飛機紀錄,  該年所有比賽將會禁止參加, 望明白!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-29 08:32 發表
off+,一場都贏唔到?
而家打月賽越來越難打, 無乙組水平根本無可能 win

發新話題