發新話題

【乒工廠球局】: 3月27日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
睇死人咩..你地 d 英文中文

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-26 10:08 發表

Off+ hing has no problem reading our 英文中文 wor...he must be much smarter than you....hehe...
ngor mo wah ngor ng sick tight, dan ho nan tight

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-27 12:23 發表
呢個升其已經睇力透知 .... 甘晚好有可能要渣....
咁你今晚眼看手勿動

係啦係啦....咁咩呢

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-3-27 17:49 發表

唔緊要啦, 你扮住小妹妹先....
好難喎

引用:
原帖由 thynk 於 2008-3-28 13:59 發表

第一次見佢真人, really sharp & nice.
我唔尖家........

引用:
原帖由 thynk 於 2008-3-28 23:09 發表

sharp means 'sang geng'. And also you're very charming.
haha....thanks for your compliment.....i was just joking

聽閒 Candy 打乒乓型男果場佢讓 3 分喎.......好有風度

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-3-29 09:38 發表

真有其事?  係就真係有風度!!!  果然係海豚戰隊的好隊員.  
不過, 我睇candy 當日的確打得好好.  完全有板有眼.  有機會我都要同佢切磋下..  為免我慘敗, 佢要讓我3分.  嘻嘻....

thynk 讚 YY "SHARP"  ~~ 尖. ...
咪...有風度到...最終輸左波都無出聲喎...咁一定要等我表揚下佢啦
所以都好欣賞你地果隊各成員, 又好波, 又有風度 ..正 !!

如果我出場..讓我 3 分都唔夠喎

快 d 教我開波

發新話題
最近訪問的版塊