發新話題

【港島區月賽】: 2月28日(星期四) 8:00-10:00pm 西灣河(完)

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-29 00:40 發表

我已扣了分........請息怒

呢輪妳......好燥下喎
扣 10 分太少, 平時放飛機最少扣 30 分, 今次仲要係月賽, 起碼 double

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-29 00:44 發表

妳燥得來又有道理

真的教我如何是好

今次扣佢30分算啦

一年內再犯就 Double 計喇 OK
噢..我都扣左佢 10 分...

不過..其實個冠軍係我至真..因為份禮物响我手.....
無左隻襪, 拎番條毛巾

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-2-29 08:32 發表
off+,一場都贏唔到?
好似小組嬴 BOND......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 08:38 發表

而家打月賽越來越難打, 無乙組水平根本無可能 win
瑋仔下次黎打呀...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 09:49 發表
我仲諗緊昨天 james 同亞 pond 有机會打 tim....點知 人算不如天算
嘻嘻..一個上線冠軍..一個下線冠軍.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 09:50 發表
Yiu Yiu 幫我排一排

1. James007
2. Dannywk
3. 老虎機
4. Gary_Cheung
5-8. 姑爺仔, Goku, JackHo, JohnnyWai
9-12. 盤, 小過童, Bond, Happy仔
13-16. Jasonkyy, Skywalker, Off+, 拉抽王 ( 無到棄權 )

tks!  5-8不用分排名, 9-12亦不用, 13-16同樣不用.
攪掂 ! Jasonkyy 走得太快去換衫, Skywalker 又病到屎屎下...差 d 要同佢 call 白車
呢兩位無打到下線, 否則排名可能有變

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 09:49 發表
我仲諗緊昨天 james 同亞 pond 有机會打 tim....點知 人算不如天算
琴日阿盤無用日直.....

引用:
原帖由 off+ 於 2008-2-29 09:53 發表
下線第二局開局僕正手之後"奶“o野!
你無事呀嘛....??

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 10:42 發表

Gary(蔣彭龍)你梗敗於西灣河 金澤洙...  厲害>
不過佢琴日真係打得好好呀....上左身咁.....

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-29 11:02 發表
james 果然利害~~~~~~口技同波技都一樣了得
佢嬴左條毛巾比我呀......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-29 11:14 發表

噚日你打俾我時訓緊覺~~~~
如果唔係...應該係你打家
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +30 thank you for your help!! 2008-2-29 11:26

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2008-2-29 10:46 發表

有埋小組出線分數會更好 thanks
分數唔齊....有組無 mark 分..不過我今晚有時間都盡量整理一下.....

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 11:35 發表

我又去買奬品,又出場紙,又簽場,又出波,

得果20分,衰貓
小過童爭你一個3星波...琴晚我想幫你收番...佢唔比番我...

港島區月賽成績表-增加小組出線名次

恭喜..超級大後備 James007 奪標

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A 組) 首名出線 姑爺仔
         次名出線 JohnnyWai
         小組第三 Jasonkyy
         小組第四 Happy 仔   

B 組) 首名出線 Goku
         次名出線 老虎基
         小組第三 小過童
         小組第四 拉抽王 ( 無出席 )

C 組) 首名出線 Jack Ho
         次名出線 Dannywk
         小組第三 阿盤
         小組第四 Skywalker

D 組) 首名出線 James007
         次名出線 Gary_Cheung
         小組第三 Off+
        小組第四 Bond
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

8強 : 姑爺仔 vs Gary_Cheung  1 : 3
         Goku vs Dannywk  2 : 3
         Jack Ho vs 老虎機  1 : 3
         James007 vs Johnny   3 : 0

4 強 : Gary_Cheung vs Dannywk 0 : 3
          老虎機 vs James007 0 : 3

決賽 : Dannywk vs James007 0 : 3
季軍戰: 老虎機 vs Gary Cheung 3 : 2

P.S James007 由小組到決賽都是以全勝姿態勝出

下線冠軍 : 阿盤

下線 4 強 : Bond vs 小過童
                   vs Happy 仔

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-29 11:42 發表

琴晚好在有yiu yiu 小姐,本來以為自己一早出局之後幫佢手,點知!!!!!!!!

真係唔好意思
所以男人講野係唔可信既..唔係第一次啦.....

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-29 11:54 發表

貓兄, 小弟正打算搞番場港九新界決戰

由頭4名再加4名特別嘉賓 , 共16人
如頭4名有重覆者, 則由第五名補上, 如此類推
Good Idea bor.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 12:11 發表
昨天邊個咁勁  ko GOKU ?  GARY 四強輸比邊個 ?
兩個問題都係同一個答案... Dannywk...
Dannywk 打 Goku 果張係新界月賽決賽番版....報仇成功...哈哈...

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-29 12:50 發表

佢o個組係死亡之組
無計
同埋佢琴日無用自己塊日直呀.......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-29 13:03 發表
九龍1. 文
2. Jack
3. Old Cake
4. 明天

新界
1. goku
2. dannywk
3. 極道羅殺
4. 太陽之子一號

港島
1. James007
2. Dannywk
3. 老虎機
4. Gary_Cheung

如果搞港九新界決戰, 港島區需要由第五名 ...
5-8名係 : 姑爺仔, Goku, JackHo, JohnnyWai...Goku / Jack 都有份..咁一係 Johnny, 一係姑爺仔

發新話題