發新話題

john88,抄文

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
Blowfish 係最似反膠的粒仔. 同反膠最大的分別在於封擋回球無旋轉同沉, 加力又變番反膠的樣. 所以發球真係一d都唔覺係粒仔的.

可能就係因為有敢的特點, 對手比你吹到 河豚 敢的樣, 才叫 "BLOW" fish~~~~~

但係我真係唔習慣粒仔下下追打高點的快攻路線(鬼叫我比較 ....... 我有160cm高架~~差姚明小小姐)
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-19 17:20 發表
佢咪又係抄人...
畀佢抄左果個人,咪又係係人地度抄番泥既
反正天下文章一大抄...好閒姐....
係咪哩 ... Alan?

你唔好夜晚報夢比我丫~~~~~~~~我會訓唔著架~~~~~
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-19 17:27 發表
小弟生勾勾未作古人,點報夢畀你哩?  
你唔係想學古人的遺風, 先去研究抄考的嗎? 當然就連古人的通訊方式都要學習架~~~~~

不過講開又講, 今日jcclee果個有料的場, 講到我依家都寒寒地......呢d古人的通訊方式....都係留比古人好了........

< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 小過童 於 2011-7-20 09:02 發表

下次乒聚可否相借日直配粒仔一試!
當然OK LA~~~
< -- 新手中的低手

我呢d星期日波友, 去來去去都係沙田同深水埔, 以前有打下小西灣, 加上我係新手球技超低, 所以應該未打過~~~~
引用:
原帖由 小過童 於 2011-7-20 11:16 發表

查實我有無同你打過波 ( 真系唔記得 )
< -- 新手中的低手

你轉行去Rap歌都幾好woo, 由其係用五言詩的方式~~~
引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-20 12:05 發表
Alan, 你搵的高手同你打波...好快會變高手啦...
拿...送首高手歌畀你啦....

高手何其多,為何唔打波?
        高手難自認,亂認後果多。
        面係人地畀,架係自己丟。
        贏波猶自可,輸波太堪苛。
        畀人唱通 ...
< -- 新手中的低手

發新話題
最近訪問的版塊