發新話題

油尖區 區賽 賽果

今日第一場對鄺x輝的一生一長膠,已經要打足五局才險勝,到決賽對翁x偉更加要打足7局然後deuce,他拿的Championship point比我多幾個,還要靠他於deuce一次發失球,點解區賽都咁難打呢?(或應說自己在走下坡路了!)
另外,MA組冠軍是丁仁x,決賽輕鬆奪冠。而李x基則有四個多月大的孫女來打氣,可惜最後得梗x四。

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-7-11 21:12 發表

咁佢有無draw人呀
當然有啦!完全draw爆!

引用:
原帖由 Terence 於 2010-7-11 21:16 發表
恭喜球痴同Andysir
Thanks!

另外,我問嘉靜點解決賽會先輸三局,她說想玩多d,可見長膠公主現在的信心是何等爆棚啊!

唔好話我的發球屈機了,沒有幾個人食了!

天樂時常約野田打波

引用:
原帖由 天樂 於 2010-7-11 23:33 發表

唔係呀..我都想呀,哈哈
我都係去太陽的球局打波JA..
ANDYSIR恭喜你呀冠軍!!!!幾經辛苦贏既冠軍先令你回味..
Thanks!只能說這是緣份

引用:
原帖由 一燈大師 於 2010-7-11 23:37 發表
在這裡恭喜阿 Dick同加菲分別取得MC組既亞軍和季軍,亦同時恭喜andysir取得呢項賽事既冠軍...andysir 果然利害。
Thanks!大師,他們好像是你球會的人,唔怪得咁難打啦!

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-7-11 23:39 發表
個個都好厲害, 恭喜
阿舜,你拿皇城精英賽第五名也很厲害,可惜當日對唔到你!

引用:
原帖由 yeungchunfai 於 2010-7-11 23:50 發表
恭喜球痴同Andysir同嘉靜
Thanks!輝哥跟球痴打ge果場波也十分精彩!

引用:
原帖由 rainbow 於 2010-7-12 00:34 發表
恭喜Andysir
Thanks!寶哥現在很多事忙,唔得閒打呢的區賽了!

引用:
原帖由 carfielddog 於 2010-7-12 09:59 發表

終於有機會領教andysir,果然名不虛傳,實至名歸!恭喜andysir!
太客氣了,你的削中反攻打法我也要打到後兩局才找到些少靈感對付,正手質量很高,削球手少見。

發新話題