發新話題

[球板討論] 銀河北斗

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動
小弟用過
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 wong10029 於 2016-8-3 21:39 發表
如果有以下選擇,你會掂㨂?
狂颷3
狂颷 8
銀河北斗
狂飆3的話,要nittaku狂3,狂8都ok,但北斗都幾彈,近台幾好,遠台要收力
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 TurboZ 於 2016-8-6 18:53 發表
在剛推出時買過四張黑色, 兩張紅色, 其中一張黑色, 好似係38度軟的, 打開就見倒膠面起咗個泡, 有啲失望, 聽講後來出產的質量好參差, 不過之後冇再買過所以唔知變成點, 但睇淘寶價好似依家全面統一為75人 ...
正反手中國膠 ,我都係

引用:
原帖由 TurboZ 於 2016-8-6 23:49 發表

Tomtom兄, 請問狂350放狂皓3反手覺得O唔OK, 我試過完全搞佢唔掂, 要乜冇乜, 之後放在狂龍5反手就凸然好似變咗第二隻膠咁, 下下棚棚聲, 好鬼爽, 估計係狂皓3少咗狂龍5嗰份底勁所以托佢唔住&#21 ...
我就習慣咗,短時間內未有任何問題

發新話題