發新話題

【2008 元旦盃】2008年1月1日 (星期一) 12:00-6:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:47 發表

我強烈 誠懇 衷心  推薦 防守皇 做 超凸級種籽 :loveliness:
呢個名唔嚮個 list 度. 令你失望, 真係唔好意思啦!!

不過我個人覺得四六真係可以做種籽wor!!!:lol

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:51 發表

呢條友 .... 如果今晚吾係要去 andy 樹 :L  .... 必定過去踢館 :@ ... 順便去爆下邪邪王 :lol ....嘩哈哈哈哈:loveliness:
今晚佢朝八晚十二......又要令你失望!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:57 發表

噢..... 賣吉 .......幫幫我叫許小心保重身子 , 近期流感高峰期 , 太操勞好易瀨野 :o
佢早個幾禮拜已經流感完畢!

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 10:53 發表

如果你黎打 , 氣氛同士氣 一定更佳 ........汝 好多 蕃薯 架 :loveliness:
我都係你fans黎. 你要以首名種籽身份贏個盃返黎!:loveliness:

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-23 13:18 發表
我都買 44_66
講真, 我係有跟據既. 因為上次先進睇佢硬o趙梁xx. 打到Deuce. 仲要衝爆梁生. 唔講得笑. 食力之表現!

唔打可唔可以買? 未出分組 list, 我會估4466

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-23 15:25 發表

拎到盃  即刻搵埋你  開左支 97 慶一慶許 :loveliness:
你捧盃, 我都拎支97年 Chateau De La Sing  出黎開一開!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-24 00:15 發表
開場前叫輝sir 做定個 podcast 做網上直播
咩黎嫁, 可唔可以講清楚d

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-24 00:18 發表

Thank you so much!!
唔使客氣, 打同埋唔打既人, 只係波友, 都會祝福呢個比賽成功既

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-24 00:28 發表
簡單 d, 做到好似講波一樣.  等無來的朋友可以感受到現場的氣氛.
咁又真係辛苦晒!! 但係真係得唔得嫁!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-24 00:23 發表
相信今次是我們一次好好的經驗......基本上分工完畢.   Topgun, Cola, Martin, Gary, Smallstar, 要勞煩你們 la ....仲有最緊要的 44_66 & aa5436 :loveliness:
都係果句, 我好尊敬對乒乓波有熱誠既波友, 搞業餘比賽. 呢份熱誠, 無人可以挑剔!!

引用:
原帖由 bartender 於 2007-11-24 00:10 發表

97唔係好年份喎!!
招夫46巳兄一定要開bordeaux pauillac 區的 Chateau Till La Sing 2000 或 Graves 區 的 Domaine De LaMa 2002:lol
聽聞97年既Petrus 都七八千wor!!

都係唔明係乜....算啦

引用:
原帖由 tko 於 2007-11-24 00:45 發表
簡單來說是網上電台﹐我們可以找評講員做直播, 理論上是得. 不過人手及經驗都不足﹐基本野都未做好﹐所以都是吹下姐

若想了解多D關於 Podcast...可以在 Google 打 "乒乓球播客"  多到你聽唔晒
買埋部 i-touch  ...
邊度咁得閒成日聽.....

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-24 00:48 發表
我個fd屋企收埋左一支, 唔記得年份. 不過就用萬二買返黎

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-24 02:53 發表

係呀 .. 96 - 02 我都飲過 ... 02 果支最貴 , 96 果支 d 人話最好飲 , 旦係老實爺中意飲 支97 , 許話甜d , 冇計啦 , 留起左2支比許囉  
自己搬段野過黎先...哈哈!! 講真, 97我都殺, 我唔識飲靚酒, 係酒都飲. 不過浙醋除外!
引用:
原帖由 bartender 於 2007-11-24 09:12 發表

防兄, 我強烈建議叫你個friend唔知什麼年份唔緊要,開出黎睇睇支酒什麼色就知什麼年份啦~~5年內d色比較purple, 十餘年應該ruby red, 有番20年會磚紅色......................................................... ...
我當日見到都想老笠佢支野啦! 不過我精佢都唔笨, 佢呢支野愛黎做鎮山之寶. 死都唔會開. 咁我問佢係咪過晒廟都唔開. 佢話.........係!! 愛黎齋擺!!

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-22 19:23 發表
你而家先上來, 爆左成個星期啦 !!
係囉! 想打既, 遲左少少都無得諗囉

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-24 00:14 發表
問題是我怕你有 女 fans 問我拿 44_66 拿名相...敢我到時點做好呢 ?
我D同事見4466, 都話正!! 流晒口水啦!

有無得預先爆定種籽嫁! 打唔到呢個比賽都可以加分得唔得嫁!

得既話, 我就約44_66出黎.......叫齊晒D fd, 同佢打廿零卅局, 跟手我再單挑佢. 可能機會大少少.

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-25 11:14 發表

南區屎波王呢個名好熟
不過唔知係邊個
話得係屎波王, 識黎都無用啦!!

發新話題
最近訪問的版塊