發新話題

【丁組】44_66 下年可以升做丁組

回復 3# 的帖子

即係話, 六爺打完呢個比賽, 就應該唔使驚丁組人, 唔好再 "may埋" 戊組, 出黎打排名賽咁解囉!!

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-30 11:49 發表
你地就好啦, 可以成日同王兄打波, 我一次都未試過同王兄打波呀
係嫁, 我好好打嫁. 我成鬼日輸波, 比人吹得越大, 就輸得越金!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-30 11:44 發表
不過我怕他今次拿完 Champian 后不願上丁丁

或者他打完 hk cup 后立即上甲組
我真係覺得佢八強果場, 過到既機會唔過二十巴仙!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 11:47 發表

防守哥咁 nice , 洗乜京 呀 ,,..... yo ....
你請我飲啤啤的話, 我仲nice!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 11:57 發表

我都覺得係 ... 所以已經 冇鴨力 咁去打喇 .... 呢幾日 都係 練下 d 手感就算 喇
唔好意思, 嚮呢個時候講埋D咁既野, 不過只係覺得基基手波真係幾好. 當然, 你未同佢打過, 乜事都可以發生.

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 12:04 發表

不材 果日有睇許 d 波 ..... 好明顯係高幾班 ..... 王兄對不材既 直言忠告 , 吾又點會介面意呢 ......
佢板發球幾難接. 幾鞏下. 有少少屈機, 似你. 不過轉數多你少少, 側身唔錯, 愛拉直線!! 小心.....

係咁多, 嚮度係咁講你對其實唔多o岩!!

回復 22# 的帖子

未能到場支持, 在此向兄致歉.

總之到時見波就打.

回復 26# 的帖子

本身好有機會同你較量........哈哈!! 帶住二比一, 第四局仲要七比三....都輸得. 個人唔懶得. 一懶就輸波!

回復 33# 的帖子

因為當日我爆衝得好開心....哈哈!! 不過沖沖下.......懶左!!

回復 36# 的帖子

哈哈!! 我等你, 最好抽埋同一條簽, 第一場就對!!

回復 43# 的帖子

全部人圍dup乒乓人咪得囉!! 每人打一局十一分, 打完即撇, 唔準熱身.......

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-30 14:45 發表

有無諗過我的感受呀..好似俾人  "車人一冊" 咁, 又如果個個炒我3-4分...
當今炒得你既人, 相信都唔會多個廿個!!!

發新話題