發新話題

[砌版討論] 想配翻塊拍,要一些意見:D

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動
引用:
原帖由 jcclee 於 2012-1-31 11:40 PM 發表

其實我在早期已經有用 Latika, 只是刻意低調....
更對佢評價是甚高 !
(可否PM 你電話給我 ? 有關元朗店舖的問題)

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=38006&extra=page%3D1
嘻嘻 其實元朗得兩間乒乓用品店 而出名既就得一間lu~
我都成日去既
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-1-31 11:57 PM 發表

我前排都去左其中一間睇睇,佢d板比市區便宜
係呀 小弟係學生 要成日都格價
btw我有會員卡

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

引用:
原帖由 artin 於 2012-2-1 02:11 AM 發表

STIGA V1+NEO狂飆3+S2
UNDER 800
????????????
你同樓主講定同我講???????????

引用:
原帖由 neku 於 2012-2-1 10:35 AM 發表

已pm, Latika 性價一流, 之前只係無人發現, 我都係睇過jcclee 大既post 先去睇睇呢塊板, 一拎上手, 放唔底...可惜無我最愛既ST 柄....最後推介比朋友.
可惜我打直板既

引用:
原帖由 artin 於 2012-2-1 02:35 AM 發表

樓主,
禁錯制,
SORRY
唔洗
話說V1其實係中國製既 不過都好好用
唔通係國貨出頭天

發新話題
最近訪問的版塊