發新話題

john88,抄文

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
我成日抄的古人的文...
好彩 so-far 佢地無人投訴過我...

託賴、託賴,小弟只渴睡,不失眠。
所謂食得、瞓得、玩得是也。
或者古人曾經夢裏來訪,
無奈叫我唔醒吧。
有機會的話,
都想夢中見見以前果的三十來歲就頭童齒豁既一代文豪,
以及果的醉裏挑燈看劍呀、天子呼來不上船呀果的古人囉。
我仲可以扮項少龍,教佢地打乒乓波。
引用:
原帖由 feideepking 於 2011/7/19 10:02 發表

或者古人會報夢, 令汝半塞綿

一粒一粒又一粒,唔理三七二十一
涵胸拔背勢如虎,步法靈活發球急
正手猛、聲勢勁,反手擋、亦焚城
交义步、疾如風;沉肩肘、悉空明
敵不動、我先動;敵快攻,鬥搶攻
以快制快無漏洞,以守為攻亦輕鬆
其實唔識打粒仔,莫怪汝亂up一通
本帖最近評分記錄

閃人...我都唔識打粒仔...
你喜歡的話...改左最後兩句送埋畀你啦...

一粒一粒又一粒,唔理三七二十一
涵胸拔背勢如虎,步法靈活發球急
正手猛、聲勢勁;反手擋、亦焚城
交义步、疾如風;沉肩肘、悉空明
敵不動、我先動;敵快攻,鬥搶攻
以快制快無漏洞,以守為攻亦輕鬆
鑽研粒仔莫道苦,與友切磋道不孤。

佢咪又係抄人...
畀佢抄左果個人,咪又係係人地度抄番泥既
反正天下文章一大抄...好閒姐....
係咪哩 ... Alan?
引用:
原帖由 閃人 於 2011/7/19 17:18 發表
小心被抄文

自己作仲過引...

小弟生勾勾未作古人,點報夢畀你哩?
引用:
原帖由 alanchan 於 2011/7/19 17:25 發表

你唔好夜晚報夢比我丫~~~~~~~~我會訓唔著架~~~~~

不如搵日大家一齊去見識一下丫
引用:
原帖由 alanchan 於 2011/7/19 17:36 發表

你唔係想學古人的遺風, 先去研究抄考的嗎? 當然就連古人的通訊方式都要學習架~~~~~

不過講開又講, 今日jcclee果個有料的場, 講到我依家都寒寒地......呢d古人的通訊方式....都係留比古人好了........

Alan, 你搵的高手同你打波...好快會變高手啦...
拿...送首高手歌畀你啦....

高手何其多,為何唔打波?
        高手難自認,亂認後果多。
        面係人地畀,架係自己丟。
        贏波猶自可,輸波太堪苛。
        畀人唱通街,顏面又如何?
        打波求樂趣,何必太囉唆?
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 好詩!好詩! 2011-7-20 12:38

我又唔係歐陽靖

我大展歌喉你唔加分畀我?
引用:
原帖由 魚腩 於 2011/7/20 12:37 發表
john88都係重點監視目標!
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 加比你喇! 2011-7-20 13:49

發新話題