發新話題

【九龍官乒~思捷卓球聯誼賽】10月22日(五)7-10pm

非常多謝2468兄提供免費球局,及隊友華哥作呢次球局中嘅橋樑
作為'思捷桌球'中一位毛卒角色,我都掹車邊要參與(i join)
雖然今次'九龍官乒'有主場之利,及有大將2468坐陣,我地'思捷桌球'會以學習及吸取實戰經驗為原則對付呢次聯誼賽

引用:
原帖由 2468 於 3-10-2010 00:05 發表

打乒乓波在我心目中是有益身心,只要參加者比賽時enjoy過程,勝負不看重,你就win了,如果對手不接受輸,除了不enjoy過程
他也輸了很多波的友誼呢
文兄在我心目中是舉足輕重的人物,當天一定到wo
2468兄,雖然我在你心目中是舉足輕重的人物,但你都要將我個名加到名單中先有得到來咖

引用:
原帖由 tommy 於 3-10-2010 00:18 發表
我報林青霞代表思捷出賽。
呢位tommy係咪我識果位日直高手呢?

2468兄,
殺手文?!咪就係能力只係殺倒人地隻手,其他頭胸腹等地都輸晒囉

2468兄,
當晚你最想同邊位思捷球員pk?

回復 53# 的帖子

tommy,
唔好阻住人地個post,我地過返老地方再吹啦

引用:
原帖由 tommy 於 6-10-2010 11:49 發表

I think 2468 要打爆 1357,詳情如下 :

思捷卓球
1. DC Wa
2. 黃大文
3. r_t
4. martinluk 7哥
5. HC.LAI
6. David
tommy,黑色名係代表爆定未爆呢?

引用:
原帖由 takfriend 於 9-10-2010 01:05 發表
hello!黃大文,本人可否代表思捷出賽.
唔好意思,呢個球局只係比雙方球隊隊員熱身比賽
或可留意其他球局報名參加.

思捷隊友記得著隊衫!

R_t,
今次唔好再咁隨便借劍比隊友啦!

弊在你把劍太輕啦,華哥玩開d重野ma!

希望鮎魚唔好阻住我地打波啦

大家明日請留意天氣,安全至上!

2468大哥,盡情獻技,絕無戲場!

2468兄對球局真係好有熱誠,抵讚
及好高興認識到九龍官乒波友

發新話題
最近訪問的版塊